Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pražský Queer Ball 2019: Večer zahájí primátor Zdeněk Hřib a moderovat bude Iva Pazderková

Už zítra 1. 3. 2019 se od 19 hodin uskuteční třetí ročník pražského plesu Queer Ball určeného LGBT+ lidem a jejich přátelům. Spolek STUD, který ples organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané už šest let v Brně a dva roky v Praze s cílem oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.

 „V roce 2017 jsme v Praze zorganizovali první ročník plesu určeného speciálně pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele. Jsme moc rádi, že je o Queer Ball v Praze každý rok větší a větší zájem a návštěvnost plesu se zvyšuje,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Behind the Mask

Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball ponese podtitul „Behind the Mask“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru plesového outfitu také doplňky s maskou nebo škraboškou, které budou na tomto plese hrát hlavní roli. Organizátoři se při volbě tématu inspirovali v Benátkách a věří, že tento karneval různorodých masek a kostýmů bude zpestřením akce.

„Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit a doplňky k němu dokonale sladit,“ doplňuje Marek Christ.

V klubu na Vinohradské ulici v centru metropole budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během něhož pro ně bude připraven doprovodný program. Jeho součástí bude mimo jiné tombola nebo taneční a umělecké vystoupení.

Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a moderátorka Iva Pazderková, kterou mohou návštěvníci znát z pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas, ze stand-up komedií Na stojáka, také z divadla a filmu.

Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Večer odstartuje proslovem primátora Zdeňka Hřiba

Záštitu nad plesem převzal primátor hlavního města Zdeněk Hřib, který svým slavnostním proslovem akci zahájí. Včera navíc podepsal výzvu Jsme fér, která se snaží prosadit manželství pro gaye a lesby.

„Už teď se těšíme na všechny návštěvníky třetího pražského Queer Ballu a doufáme, že ples bude ještě větší a zábavnější než oba dva předchozí,“ dodává na závěr Marek Christ.

Prodej vstupenek probíhá na webu queerball.cz a v současné době zbývá již jen posledních pár vstupenek. Neprodané vstupenky bude možné také zakoupit na místě v den konání akce.

Primátor Prahy Zdeněk Hřib souhlasí s manželstvím pro gaye a lesby. Podepsal výzvu Jsme fér!

Titulní foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Onload

5 názorů ke článku

28. 02. 2019 v 22:17Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
Jsem jediný, kdo to otevřel, jen aby se podíval jestli tam bude víc fotek toho svalovce z úvodní fotky?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 03. 2019 v 13:39Off-line MxP  (22/185/80)
Shiro nejsi.. Ale většina kluků místo toho aby ti dala like tak teď nad nim honí
02. 03. 2019 v 19:42Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
MxP: na honění nad ním je trochu moc oblečenej ne :D
06. 03. 2019 v 21:05Off-line GayTomBoy  (42/179/63)
A nějaký video nic?
01. 06. 2022 v 17:33On-line PesFilipes  (102/183/71)
To se zas blizi nejaky volby? A nebo to dostali prikazem od panicka?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload