Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Lubomír Zaorálek a Josef Středula podporují manželství pro gaye a lesby

Adéla Horáková z týmu Jsme fér se v pátek 1. března zúčastnila konference o sociální soudržnosti. „Manželství pro všechny podporuje Lubomír Zaorálek i Josef Středula (na fotorgafii výše – pozn. red.), předseda Českomoravské konfederace odborových svazů," informuje Adéla.

„Rovné manželství přinese nejen důstojnost pro duhové páry a rodiny, ale i větší právní a ekonomickou jistotu. Například po rozchodu gay nebo lesbického páru budou mít jejich děti právo na to vídat se s druhým rodičem a právo na alimenty. Gayové a lesby už nebudou vylučováni ze společnosti, na jejímž chodu a prosperitě se podílí stejně jako ostatní,“ dodává.

Titulní foto: facebook.com

Onload

2 názory ke článku

04. 03. 2019 v 14:13Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Zasraná propaganda :D jestli někdo někoho vylučuje že společnosti není to sexualitou ale tím že se chová jako z******j buzerant. Blbý ubrečený bukvy neschopný udělat si pořádek v životě a zařídit si tam vlastní pohodlnej život rádi všechnu svoji neschopnost hází na ostatní a obviňují je z nastavování překážek. Je to stejné jako u rasismu - kdo chce něco dokázat dokáže to i přes svojí barvu pleti a ti neschopní budou jenom poukazovat na to jak jim společnost brání v dosáhnutí jejich cíle. Pokud to jeden dokázal není možné že druzí by byly nějak systematicky diskriminováni. Poznám mnoho gayů kterým jejich sexualita nepřekáží v tom aby vedli normální plnohodnotný život ale to víte, oni se museli snažit. Né jak vy jenom kricet, brečet a ukazovat prstem na druhé že za to můžou oni...
A to právo s těmi dětmi? Co to je za z******j výmysl? Takhle to funguje i v heterosexuálních vztazích že občas zkrátka nebude mít partner vídat dítě st je opravdu jeho nebo né - to záleží na soudech a na tom jak si to samotní partneři mezi sebou dohodnou a né na nějaké sexualitě!! Taková blamáž! Ale chápu že neschopní buzeranti co chtějí všechno dostat beze snahy a zadarmo nerozumí běžným životním situacím.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 03. 2019 v 22:55Off-line Bweepo  (24/175/60)
no u
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload