Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Austin Mahone v novém klipu „Why Don't We“ ukazuje své vypracované břišáky

Austin Mahone vydal nové hudební video k singlu „Why Don't We“, který vyšel na začátku února. 22letý zpěvák předvádí ve videu přesně to, co chtějí fanoušci od něj vidět, a to hodně tance, při kterém je odhalený do půli těla. Podívejte se na jeho břišáky, které jsou čím dál vypracovanější.

Austin Mahone předvádí své flirtující dovednosti v klipu „Lady“

Austin Mahone v klipu Dirty Work flirtuje s novou kolegyní

Titulní foto: youtube.com

Onload

3 názory ke článku

07. 03. 2019 v 05:47Off-line Toy  (100/178/70)
Nic moc. Spíš nic...
08. 03. 2019 v 19:36Off-line Betonica  (39/191/93)
Jakkoli tento zanr neni mym konem, musim uznat, ze rytmicky je to zajimave. Moc se mi libi nahle zmeny tempa a cele rytmizace, zejmena pak dramaticky pomlky v beatu. Ocenuji i melod**kou linku, ktera neni slepena z tisice samplu. Nebo mozna je, ale na prvni poslech se to tvari originalne. Tak ci tak, slysim kdesi na pozadi inspiraci Michaelem Jacksonem a v prechodech devadesatkovy sound, ktery pouzival tehdy kde kdo, prosadila ho Cher ve svym singlu Believe. Skvele zni v zaveru elektro podklad, zpivany vokal a choralu se podobajici kulisa, dohromady davaji plny zvuk hodny poslechu. Text pisne sice nicim neohromi, ale aspon neni vulgarni a presne sedi na takty. Navic Austin ho dobre prednasi tak, ze se sem tam zda, ze citi rytmus a muze si pohrat i se zamernymi pozdnimi nastupy, po kterych pak text rychleji frazuje. Klip bych rekl, ze je proste poplatny dobe. Vsude se musi objevit fesak nebo fesanda, dynamicky pohyby crew... Jen by me zajimalo, kolik zaplatila Lavazza za kratinky zaber na hrnek se svym logem. :))

Secteno podtrzeno: Jako hit nadchazejici letni sezony nekde na beach party proc ne. Na zlaty fond svetove pop music to nevidim.
09. 03. 2019 v 01:27Off-line Powlusik  (37/179/69)
No, vyčichávám změny nových zpívání i hudby, přecejen se zdá, že to dnes i dobudoucna bez elektroniky a bez hlasových tuningů asi už nepude.
Néžebych z toho jásal, to f**kt ne.
Ale autoři pomalu a jistě lapají po hudebním zvuku tak nějak blízkýmu z vesmírných prostorů...
Austin rozhodně není nehezkej. Je urostlej a sympaticky pohyblivej. Na už dvaadvacet bych ho ještě netipoval.
Ale co s těma mužskýma hlasama?? Autoři či producenti je tlačí do nebetyčnejch vejšek - nedivím se, že to tu jinejm docela vadí.
Jenže kluci skoro vůbec nezpívají, mají hroznej strach, že to nebude ono, nebo že výšky nevytáhnou. Už skoro ani u vohně nezazpívaj...
A to je škoda, velká škoda. Je nádhera, když na venkovním rockovým koncertě zazpívají diváci - kluci a chlapi - svým normálním hlasem!! To mě dou slzy do očí, je to něco přenádhernýho!!! To mě prostě dojímá!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload