Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

LGBT ples Queer Ball 2019 rozzářil Brno! Byl stejně skvělý jako ten v Praze

Jaký byl letošní pražský Queer Ball, jste se mohli dočíst v tomto článku. Zajímá vás ale, jak vypadal ten brněnský, který se konal 15. března v kulturním centru Babylon?

Dveře centra se, tak jako v předchozích letech, pro návštěvníky otevřely přesně v 19 hodin. Svým hudebním výběrem je v sále rozhřál DJ Babylon, kterého vystřídala před osmou hodinou svou první várkou klasické plesové hudby kapela Eremy. Ta ostatně tanečníky a posluchače provázela po celý večer.

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Ples pak ve 20:30 zahájila moderátorka večera – skvělá komička Adéla Elbel. A přesně, jak nám 14 dní předem slibovala moderátorka pražského bálu Iva Pazderková, s Adélou se i přes vzdálenost a časový odstup obou plesů skvěle doplňovaly. Za pravdu nám určitě dají ti z vás, kteří se zúčastnili obou plesů.

Program byl opět nabitý zajímavými vystoupeními. Dá se říci, že již tradičně ho zahájil svým předtančením Milan Hradecký za doprovodu své taneční partnerky Blanky. Stejně jako v Praze se zatajil dech divákům při pozorování vystoupení na obručích v podání akrobata Shashika. A nevěřili byste, co všechno se dá udělat s obyčejným jojem! Hostům našeho plesu to předvedli Robert a Zdeněk z Yoyo Boys. Program večera pak uzavřeli Ilusias se svou UV světelnou show Colour Party.

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Během programu pak hosty „vyrušovali“ naši organizátoři tím, že prodávali losy do rok od roku oblíbenější tomboly. Letos lístky mizely opravdu rychlostí blesku! Aby taky ne, ceny byly lákavé a zejména ta hlavní – víkendový pobyt pro dva v prezidentském apartmánu luxusního hotelu Chateau Herálec.

Žádný další Queer Ball nás už letos nečeká, ale určitě se můžete těšit na tombolu, kterou pro vás připravíme na příští rok. Nedáme si záležet jen na soutěži o ceny, ale už teď přemýšlíme, jaký by měl být program, moderátor a v neposlední řadě téma pro Queer Ball 2020.

Máte nějaké tipy na příště? Koho byste rádi viděli v roli moderátora? Na jaké téma by se ples měl konat? Napište organizátorům na info@queerball.cz.

LGBT ples Queer Ball 2019 byl v Praze naprosto skvělý! Teď míří do Brna

Titulní foto: Luboš Šanoba, Queer Ball

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload