Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu „Joker“: Poznejte úhlavního nepřítele Batmana!

Komiksová postava „Joker“ bude mít brzy vlastní stejnojmenný film. Filmaři v něm odhalí tajuplný příběh záporňáka Jokera, úhlavního nepřítele Batmana ve zpustošeném městě Gotham. V mládí mu maminka neustále opakovala, aby se smál. To ještě ale nikdo nevěděl, co se stane…

Premiéra filmu Joker dorazí do českých kin 3. října 2019.

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

11. 04. 2019 v 14:03Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Mám pocit že je tenhle Joker zase překroucený z původních komiksových předloh a je spíše zoufalou adaptací už tak známého záporáka. Je to asi ztráta fantazie co nutí filmaře představovat tak charakteristickou postavu vždy v jiném kabátě. A to nemyslím jen kabát ale celou osobnost, gestikulaci a pohnutky k jeho činům.
Přitom neni třeba stále měnit postavu která už z původních komiksů má tři různé možnosti interpretace a každá je něčím fascinující. První velký přešlap byl samozřejmě Jared Leto a jeho vyblité podání Jokera které hýbe žluči každému skutečnému fanouškovi a líbí se jen nováčkům kteří na to koukají jen protože je to populsrbi a o samotném universu vědí úplné hovno. Vlastně si fanoušci myslí že Joker v podání Jareda Leta je ve skutečnosti Batmanuv podržtaška Robin kterému z něčeho hráblo a tak převzal totožnost někoho kdo už byl dávno potažený, někoho kdo byl tak symbolický pro zločiny Gothamu.... Joker v seriálu Gotham je naopak výborný a to obě jeho verze - je jen málo co jim vytknout v interpretaci Jokera... A co čekat od filmu Joker? Od Jokera v rukou Todda Phillipse (trilogie Pařby a jiné ptákoviny) čekám opravdu málo abych nebyl zklamaný a zároveň mu tím dávám šanci si šplhnout když mne mile překvapí :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload