Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Starosta obce Březina Martin Habáň souhlasí s manželstvím pro gaye a lesby

„Všiml jsem si iniciativy Férová výzva. Jako starosta obce Březiny po celou dobou podporuji institut manželství. Takže pokud je zde možnost podepsat něco oficiálně, rád výzvu podepíšu!“ vzkázal organizátorům Martin Habáň (STAN), starosta obce Březina u Křtin, který žije s partnerem Lukášem Kocianem.

Titulní foto: facebook.com

Onload

7 názorů ke článku

13. 04. 2019 v 15:14Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Dostarostoval. Dojede období a znovu už ho nezvolí. Lidé si nevolí jednoho člověka aby za ně rozhodoval jak se mu zlíbí, lidé ho volí aby NASLOUCHAL jejich názorům a byl schopný je někde prezentovat.. tak která neziskovka lobuje u tohohle hovna? Kdo mu strká balíčky bankovek do kapes aby propagoval jejich VÍRU (je to víra! Má to všechny znaky víry a navíc ji chcete vnutit úplně všem a kdo s vámi nesouhlasí je označen jako špatný, podřadný a nedůležitý člověk. LGBT a spol jsou jen nechutné sekty).. nebo to už snad rozjíždí další kampaň aby ho lidé zase volili? Takhle cílené kampaně by měli být zakázané - vždyť je to jako kdybych já nabídl každé cikánské rodině příspěvek 12000 na každé dítě, a to je jasné že by mne volili aby se měly lépe JEN ONI a žádný plán na období ve funkci nepotřebuji, většině těch Romům stejně jako vám stačí pouze JEDINÁ věta ve které je vám a jedině vám přislíbená nějaká změna..... Hnusná politika a ještě horší lidé. Odhadem 70% Čechů jsou podprůměrně inteligentní až d***lní a ještě mají malé vzdělání. A těm lidem stačí namazat med okolo huby a hned jdou volit a jelikož je jich mnohem více tak z toho vyplívá že o naší budoucnosti nerozhodují intelektuální velikáni kterých je pomálu ale naopak hloupí a nevzdělaní lidé kteří volí Zemany. Babiše a další takovéto k***y.
Je na čase začít selektovat lidi kteří jsou dost sečťelí na to aby dokázali racionálně uvažovat a potom podle toho jednat a hlasovat. Už mne urazí jak za inteligentní rozhoduje dementní většina.. a Čím mladší tím horší to je. Moje generace by měla dostávat právo volit jako ojedinělé privilegium jinak tu za dvěstě let bude velkej bordel
13. 04. 2019 v 15:57Off-line Honza1024  (23/168/57)
On za ostatni nerozhodoval, podepsal to sám za sebe.
13. 04. 2019 v 21:32Off-line SaliS  (33/-/-)
Chciklqceka: je to ManžeLství ne ManžeNství
13. 04. 2019 v 22:52Off-line Steve.D  (49/185/129)
Víc takových starostů. Těch, kteří vědí, že, co znamená rovnost práv mezi homosexuály a heterosexuály. Těch, kteří vědí, že stejnopohlavní manželství a adopce dětí jenom podporují to nejlepší pro celou společnost. Těch, kteří vědí, že se nemusí bát podobný dokument jako je Férová výzva podepsat a dokonce se zúčastnit Prague Pride, protoze nám jde o totéž, pod co by se podepsal i každý heterosexuál, kdyby chápal jak moc tato právní úprava pomůže tomu, aby naše společnost byla taková, jakou skutečně všichni chceme. A to bez rozdílu sexuální orientace.
17. 04. 2019 v 12:33Off-line Sexforfun  (33/186/80)
FreudToldYou: nemůžu se ubránit dojmu, že ve tvém komentáři spíš řeším nějaké osobní antipatie k tomuhle člověku. Nebo prostě jen placas pádlem do vody. Z pozice starosty to sice podepsal, ale to v tom to případě neznamená rozhodovat za všechny. Podepsal to za sebe a je starosta to je vše. Zrovna jeho, pokud znovu zvolí, tak ne kvůli nějakému podpisu ale kvůli tomu co za jejich uskupenim v Brezine zůstává.
21. 04. 2019 v 00:27Off-line Riku  (63/176/110)
Konečně můžu v klidu spát.
04. 03. 2021 v 11:48Off-line Mikaela  (49/176/60)
Lepší mít kuriozitu ve své obci než někoho kdo schváli něco co není a má peníze opravdu ve své kapsy takových připadů už bylo a to se ještě krátí dotace pro ten to rok
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload