Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mr Gay Europe: Českou republiku bude reprezentovat Lukáš Krajčo

V týdnu od 1. do 7. 7. 2019 bude mít Česká republika svého zástupce v soutěži Mr Gay Europe 2019. Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Německo, Itálie, Norsko, Polsko, Portugalsko, Švýcarsko a Ukrajina. To je 10 států, které se letos utkají v Kolíně nad Rýnem právě o titul Mister Gay Europe. Českou republiku bude reprezentovat 26letý rodák z Prahy, Lukáš Krajčo.

V soutěži nejde jen o krásu, ale porota bude hodnotit například pohovor s porotou. Body lze získat i v internetovém hlasování, v písemném testu, během týdenního fotografování v rámci soutěže, sportovní výzvě a v pořízení videoprezentace během soutěžního týdne. Dále může delegát získat cenné body i od ostatních soutěžících.

Důležité jsou také hodnocení z připraveného projektu každého účastníka. Delegáti musejí naplánovat kampaň LGBTIQ a představit v první den příjezdu porotě, jak plánují pracovat na této kampani na celoevropské úrovni v nadcházejícím roce. Lukášův projekt bude zaměřen na přijetí zákona manželství homosexuálních občanů s jednotnou normou a doporučením všech států Evropské unie.

Nezbytná je jazyková vybavenost, což český delegát splňuje. Lukáš Krajčo se domluví nejen česky, ale i německy, anglicky, rusky a španělsky. Lukáš neponechává navíc nic náhodě. Navštěvuje fitko a podstupuje kosmetické procedury.

 „Chci na soutěži reprezentovat nejen Českou republiku, ale chci ukázat všem, že gay může být i normální kluk, který má své sny a žije svůj život. Rád bych, aby lidé přes moji osobu viděli, že jsme stejný jako většina lidí,” říká Lukáš Krajčo a dodává: „V Kolíně bych rád uspěl. Uvidíme, co vše bude pro delegáty připravené a jak se mi bude dařit. Vyhrát tam jedeme přece všichni.”

Slavnostní finálový večer se uskuteční v sobotu 6. 7. 2019. Sledovat jej bude možné i on-line na YouTube. Poslat hlas českému zástupci můžete na webu mrgayeurope.com.

Video: „Láska je vzájemná náklonnost obou osob,“ říká finalista Gaymana Lukáš Krajčo

Lukáš Krajčo: „Gaymana 2018 by měl vyhrát takový muž, u kterého si i ženy řeknou – škoda, že je na kluky“

Gaymanem České a Slovenské republiky 2018 je Matěj Nebúrka

Titulní foto: youtube.com

Onload

3 názory ke článku

15. 06. 2019 v 19:08Off-line HonzaK1  (44/-/-)
Lukáš má velkou šanci uspět,.. zde je jeho video k soutěži
https://www.facebook.com/…01601800036/
16. 06. 2019 v 18:46Off-line Lofwyr  (45/180/85)
No tvl....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 06. 2019 v 21:44Off-line FotoPM  (50/-/-)
Lukáš je připravený,... :-) Nejde tu jen o krásu, ale i to co má v hlavě, o předložený projekt, o pózování před objektivem, vystupování atd.,... Lukáš nějakou šanci uspět má,.. :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload