Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Marcell a Lucie Bílá nazpívali hlavní píseň „Tvůj svět“ k novému filmu „Přes prsty“

Stejně jako byl pro úspěšného scenáristu Petra Kolečka snímek Přes prsty debutem na poli režie, stal se pro zpěváka Marcella debutem na poli filmové hudby. Píseň „Tvůj svět“, kterou složil, nazpívala s talentovaným hudebníkem Lucie Bílá

„Myslím, že každý interpret si přeje, aby jeho píseň jednou byla titulní písní k celovečernímu filmu. Moc si vážím toho, že mně se to povedlo zrovna u filmu Petra Kolečka, kterého znám už od spolupráce na seriálu Lajna,“ svěřil se třicetiletý Marcel Procházka, zpěvák, producent a skladatel, který vystudoval medicínu a věnuje se také lékařské praxi. Pro seriál Lajna napsal song Tenkej led, spolupracuje ale i s interprety jako jsou Lenny, Mirai, Adam Mišík, Paulie Garand nebo rapper Lipo.

Rodák z Olomouce tentokrát přizval ke spolupráci „slavici“ Lucii Bílou. Ta v songu s názvem Tvůj svět zpívá své party s nezaměnitelným feelingem. „Jsem moc rád, že Lucie pozvání zazpívat si se mnou přijala. Ve studiu se často potkávám s různými interprety, a tak vím, jak je vzácné, potkat se s opravdu dobrou zpěvačkou. A tou Lucka bezpochyby je, skladbu totiž nazpívala na první dobrou,“ popsal nahrávání písně Marcell.

Romantická komedie „Přes prsty“, která v hlavních rolích představí Petru Hřebíčkovou, Denisu Nesvačilovou, Jiřího Langmajera nebo Vojtu Dyka, bude mít premiéru v českých kinech 29. 8. 2019.

Nový trailer k filmu „Přes prsty“ od tvůrce seriálu MOST!

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

31. 08. 2019 v 15:16Off-line Monogatari  (43/195/80)
Škoda že nedělá metal, byl by víc rajcovní.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload