Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chcete džínové boty Nike? 11 fotografií speciální kolekce „Nike By Levi’s“

Nike už 20 let umožňuje svým fanouškům navrhovat si své vlastní tenisky – od látek a barev po tkaničky. A nyní se připojují materiály Levi's, které jsou již po generace využívány pro sebevyjádření. Značky propojily technologie a výsledkem je kolekce „Levi’s By You“, nabízející řadu látek a úprav Levi’s – kůži, denim, manšestr a šerpovinu. Pokud si chcete navrhnout vlastní tenisky Air Force 1 High, Air Force 1 Low nebo Air Max 90 můžete od 19. 8. 2019 na nike.com.

Limitovaná kolekce „Nike By Levi's“ dále zahrnuje kultovní tenisky Air Force 1 High a Air Force 1 Low v exkluzivním růžovém a indigovém odstínu. Kolekce spojuje některé z nejznámějších prvků stylu a designu obou značek, například potisk skládající se z loga Levi’s a symbolu Nike Swoosh, na pravé patě je logo Levi’s Red Tab. Oboje jsou z originálního denimu shrink-to-fit, který se používá na kultovní džíny Levi’s 501.

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Kolekce je k dostání od 26. 8. 2019 ve vybraných Levi's Storech: Berlín, Londýn, Regent Street, New York, Soho, Paříž, Champs Elysees, San Francisco, Market Street, Šanghaj, Tokio, Harajuku.

Titulní foto: Levi's

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload