Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hit In The Shadows finských The Rasmus znovu ožívá v novém remaku

Je to už patnáct let od vydání nejúspěšnějšího alba finské kapely The Rasmus s názvem „Dead Letters“. Na desce se objevily megahity jako „In The Shadows“ nebo „First Day of My Life“, které skupině vynesly globální úspěch. Muzikanti se tedy rozhodli toto jedinečné výročí oslavit ve velkém.

Poslední zářijový den zahájí v německém Hamburku velkolepé evropské turné, které zakončí 1. listopadu v Moskvě. Ve čtvrtek 24. října The Rasmus v čele se zpěvákem Laurim Ylönenem zavítají do Velkého sálu pražské Lucerny. Celkem 19 zastávek turné absolvují také čeští Eddie Stoilow, kteří budou kapele předskakovat.

Těsně před zahájením turné svým fanouškům The Rasmus darují remake jejich největší pecky In The Shadows. O novou verzi hitu se postaral belgický DJ a producent Lost Frequencies. Jeho tracky se těší velké oblibě a na Spotify mají přes miliardu streamů.

„Snažil jsem se vytvořit mix mezi rasmusovským heavy rockem, jejich melancholickým zvukem a mojí elektronickou tvorbou,“ říká Felix De Laet alias Lost Frequencies. „Zkoušel jsem to poprvé zahrát na hlavní stagi festivalu Tomorrowland a byl to naprosto úžasný zážitek! Lauri má hlas plný emocí, skvěle zapadá do mých DJ setů a stal se vrcholem vystoupení.“

Titulní foto: TZ

Autor článku žije a dýchá uměním, pro momenty inspirace a osvícení. Alfou a omegou, snem i cílem, jsou pro tohoto pragmatického hyperracionálního fantastu elegance a móda.
Onload

1 názor ke článku

25. 09. 2019 v 19:12Off-line Wojciech  (52/-/-)
1
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload