Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sebastian vydal nové album „Rub a líc“ a videoklip „Náš svět“. Přitom nedávno to vypadalo, že kvůli zdravotním problémům přestane zpívat

27letý zpěvák Sebastian vydává novou desku „Rub a líc“, na které se nachází také singl „Náš svět“. Na desce spolupracoval s Xindlem X, producentem ODDým nebo Adamem Mišíkem.

Sebastian nejprve zazářil jako host ve skladbě Polety liberecké skupiny Atmo Music, aby takřka vzápětí uspěl s vlastním singlem Toulavá, ze kterého se stala nejstreamovanější česká nahrávka roku 2015. Její úspěch mu přinesl pozornost médií, zájem posluchačů i ocenění v tradičních i nových anketách – např. Český slavík, Ceny Evropy 2, Hudební ceny Óčka.

Debutové album Hvězdy je platinové a patří ke komerčně nejúspěšnějším deskám generace hudebníků, kteří jako první dokonale využili možnosti sociálních sítí a stavěli na sledovanosti hudebního kanálu YouTube. Videoklip k přelomovému singlu Toulavá má dnes přes 30 milionů zhlédnutí.

S druhým albem si Sebastian dával zdánlivě načas. Nepřály mu okolnosti. V průběhu natáčení se začaly projevovat zdravotní problémy, které byly důsledkem celkového přetížení spojeného s častým koncertováním a nedostatkem odpočinku. Zpěvák podstoupil operaci hlasivek a musel rehabilitovat. Zrušil řadu koncertů i vydání desky. Nebylo jasné, jestli se za mikrofon ještě někdy vrátí. Nakonec vše dobře dopadlo a druhé album je na světě. Jak už naznačily první singly Bestseller, titulní Rub a líc nebo hitovka Náš svět, Sebastian se zase posunul.

Sebastianova kariéra začala v roce 2014 singlem „Polety“. Teď po třech letech vydává album Hvězdy

Titulní foto: Warner Music ČR, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload