Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vojtěch Dyk vydal nový roztančený videoklip „Br. Beat“

Vojtěch Dyk nahrál sólové album „D.Y.K.“. První ochutnávkou je hravý a roztančený singl „Mr. Beat“. Jak už napovídá název, jde o skladbu volně inspirovanou Rowanem Atkinsonem a humornou postavičkou Mr. Beana.

„Singl je primárně o lidech, kteří mají růžový klapky kolem očí, díky kterým nevidí, že vedle nich a za nimi se odehrává drama všedního života. Takových lidí je, myslím, dosti. Tento člověk vám například, jakožto starší osobě, pomůže čile přes přechod, na jehož konci na vás spadne cihla z přilehlého rozestavěného obchodního centra. To už náš hrdina ovšem nevidí a svižně pokračuje dále, aby pomohl dalším nešťastníkům, které náhodně potkává,“ přibližuje Dyk.

Deska D.Y.K. vznikala kompletně v New Yorku ve spolupráci s Ondřejem Pivcem, který má doma cenu Grammy za album s Gregorym Porterem. Uznávaný muzikant, který v New Yorku žije již deset let, přizval do nahrávacího procesu také svou kapelu Kennedy Administration. Díky tomu je i nahrávka Mr. Beat provoněná autentickými vlivy americké kultury.

„Opustil jsem komfortní zónu České republiky a zpíval v místech, kde je Vojtěch Dyk nula. Díky tomu může D.Y.K. ukázat, jestli v něm opravdu něco je. Byl to naprosto osvobozující pocit, jehož výsledkem je naprosto svobodná deska,“ dodává Dyk.

Album D.Y.K. vyjde v průběhu listopadu.

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload