Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Louis Tomlinson z One Direction vydal nový sólový singl „We Made It“

Louis Tomlinson se vrací na hudební scénu se svým novým singlem „We Made It“, který je ódou na teenagerovské sny a mladistvé lásky. Písnička je inspirována propařenými noci v Manchesteru za dob vzniku kapely One Direction.

„Refrén je také o mně a mých fanynkách. Mezi námi, stálo mě to hodně odhodlání vrátit se do těch let. Musel jsem tvrdě pracovat, hodně se o sobě naučit. Cítím se jako bych vyrážel na turné, kde budu zpívat tyto písničky fanouškům, abych tak začal novou etapu své sólové kariéryl,” říká 27letý Tomlinson.

We Made It je první skladbou, kterou Louis zveřejnil a která se zároveň objeví na jeho připravovaném sólovém debutovém albu. To ponese jméno „Walls“ a vyjde 31. 1. 2020.

Když se Louise zeptáte, kvůli čemu se vydal na sólovou dráhu a vrátil se na koncertní pódia, odpoví jedno slovo: písničky. Po hitech s Bebe Rexhou a Steve Aokim z roku 2017 se rozhodl, že chce být umělcem, který tvoří zvuk sám podle sebe a má co říct.

„Byl to určitě delší proces, kdy jsem začal hudbu chápat úplně jinak,” říká Louis. „Mám svůj vlastní hudební vkus a nechci bojovat s nikým dalším. Když jsem vyrůstal, pop pro mě symbolizovali Arctic Monekys, Oasis, The Killers a Amy Winehouse. Časy se samozřejmě mění. Momentálně se nazývá popem urban a street žánr, což je něco, co mě moc neoslovuje. Jasně, můžu skládat takové písničky, ale nikdy to nebude nic ze mě. Pro mě bylo otázkou, jak spojit svůj vlastní vkus s vkusem svých fanoušků.”

Jako člen boybandu One Directin Louis Tomlinson prodal více než 100 miliónů nahrávek. A dohromady se svými sólovými singly nasbíral dokonce více než bilión streamů.

„Cítím se teď jako úplně nový umělec. Chvíli to trvalo, než jsem se v této pozici začal cítit komfortně, naučil důvěřovat sám sobě a ujistil se, co opravdu chci. Ale teď se cítím nejjistější za celou dobu, co se v hudební branži pohybuji, a to jako skladatel i jako zpěvák. A jasně, chci být úspěšný, ale nejdůležitější je, co hudba znamená pro mě a pro moje fanoušky. To je priorita. Na ten zbytek si počkáme a uvidíme,“ dodává.

Louis Tomlinson pronikavým pohledem svádí Bebe Rexhu v klipu „Back to You“

Titulní foto: youtube.com, zdroj: Sony Music

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload