Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Liam Payne vydal nový videoklip „Stack It Up“

Bývalý člen One Direction Liam Payne vydává debutové album „LP1“, které vyjde 6. prosince letošního roku. Deska bude mimo nového dosud nevydaného materiálu obsahovat hity Strip That Down, Polaroid, For You a také „Stack It Up“.

Debutového singlu Strip That Down, na kterém Liam spolupracoval s rapperem Quavem, se prodalo přes 11,5 milionu kopií a celkem si připsal téměř dvě miliardy streamů. Mezi další úspěšné singly Liamovi sólové kariéry patří například Bedroom Floor, Get Low nebo Familiar s králem reggaetonu J Balvinem, který strávil 16 týdnů v tabulce předních britských hitů.

Album se nahrávalo na různých lokacích, mezi které patří Londýn, New York a Los Angeles. Mezi autory a producenty, se kterými Liam v procesu nahrávání spolupracoval je kupříkladu Ed Sheeran, Ryan Tedder, Zedd, Jonas Blue nebo Steve Mac.

„Z vydání debutové desky jsem neuvěřitelně nadšený. Za poslední roky jsem zažil velké množství úžasných momentů, které byly zdrojem mé inspirace. Pracoval jsem s mnoha talentovanými lidmi, abych mohl vydat album, které konečně věrně reprezentuje to, kým jsem. Na to jsem velmi pyšný,” přibližuje desku Liam.

Liam Payne se v debutovém klipu „Strip That Down“ moc nepředvedl

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload