Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Skinny Barber a Sensey vydali společný videoklip „Universal Boys“

Rappeři Skinny Barber a Sensey vydávají společný singl „Universal Boys“, do kterého si pozvali kolegu z Polska Young Multiho – ten má na YouTube téměř dva miliony odběratelů a přes půl milionu sledujících na Instagramu.

O beat se postaral osvědčený producent Enthic, který má na svém kontě úspěšný singl Adama Mišíka a Doriana Proud, Senseyův hit Mami, koukej, jsem frajer nebo Dopis od Calina. Universal Boys je prvním singlem, který vychází pod hlavičkou legendárního labelu Def Jam Recordings, který tímto rozšiřuje své aktivity nově i do České republiky.

Za výpravným videoklipem k singlu stojí mladí tvůrci režisér Petr Vlček, kameraman Jan Ruttner a střihač Jakub Salavec. Náročné natáčení probíhalo v noci v lomu u Berouna a v areálu kladenské Poldovky.

Skinny Barber, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero, je předním členem uskupení Sky Club Benelux (SCB) a na kontě má několik vlastních úspěšných tracků, mezi které patří například Srdce, Návyková, Hollow, Hotline nebo Trappy Potter.

Sensey se pohybuje na české rapové scéně již od roku 2015, do širšího povědomí však vstoupil až singlem BumbleBee, který vydal ještě pod jménem Sensey Syfu ve spolupráci s producentem MadSkillem (beaty pro Ega, Rytmuse, Kaliho a další). Sensey od té doby spolupracoval například s Hugo Toxxxem na kontroverzním singlu TANK, s Čis T, Separem nebo Adamem Mišíkem. Debutové album Senseye vyjde ještě letos na podzim.

Rapper Sensey vydává nový videoklip „Mami, koukej, jsem frajer!“

Adam Mišík natočil nový singl „Proud“ s rapperem Dorianem

Titulní foto: 

Onload

2 názory ke článku

07. 11. 2019 v 03:53Off-line Toy  (100/178/70)
Waste!
22. 11. 2019 v 14:49Off-line Betonica  (39/191/93)
Zas dalsi fake vec plna pretazenych vokalu. V tomto pripade navic s humus rozmaznutym dozvukem.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload