Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový špionážní seriál „Bez vědomí“: Hledání pravdy, která má společně s láskou už brzy zvítězit nad lží a nenávistí

Bez vědomí“ je šestidílná špionážní minisérie odehrávající se v totalitním Československu v předvečer revolučních událostí roku 1989. Sovětské impérium ve východní Evropě znatelně slábne. Manželé Marie a Viktor věří, že se něco brzy musí konečně stát i v Praze. Proto se po dvanácti letech rozhodnou vrátit z londýnského exilu domů.

Záhy se bohužel ukazuje, že Československo jejich domovem už dávno není. Viktor za dramatických okolností zmizí a Marie najednou stojí před největší výzvou svého života. Jestli chce svého manžela najít, bude muset vstoupit do tajemného příšeří zpravodajských služeb. Neviditelného světa, o kterém neví vůbec nic, zatímco on o ní ví všechno.

Bez vědomí je však nejen příběhem o hledání zmizelého, ale v širším smyslu také o hledání pravdy. Té pravdy, která má společně s láskou už brzy zvítězit nad lží a nenávistí.

Seriál je scenáristickým debutem Ondřeje Gabriela, druhým televizním počinem režiséra Ivana Zachariáše (Pustina) a šestou seriálovou prací kreativní producentky Terezy Polachové (Hořící keř, Terapie, Až po uši, Mamon, Pustina).

Premiéra seriálu bude dostupná HBO a HBO GO od 17. 11. 2019. Na HBO GO bude uvedeno vůbec poprvé v historii české produkce HBO všech šest epizod najednou.

Titulní foto: HBO Europe, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload