Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Support Lesbiens představují nový videoklip k singlu „Here I Am“

Kapela Support Lesbiens natočila působivý černobílý filmový videoklip na svižnou hitovku „Here I Am“. Jde již o šestý singl z aktuálního alba Glow, který si vysloužil obrazovou podobu. Téměř všechny singly ze zmíněného alba se usadily v Top 5 nejhranějších českých skladeb.

„Pamatuji si, že psaní písničky Here I am mi šlo jako po másle. Měl jsem od začátku jasnou vizi o čem chci psát. Vždycky mě fascinovalo, čeho jsou lidi schopní, když bojují o lásku. Že v ten moment neexistují hranice, a že i nemožné je možné. V tomhle songu se hlavní hrdina rozhoduje nepolevit ve své víře ve vztah, který už kdysi dávno vyhasl. Je přesvědčen o jeho jedinečnosti a nehodlá odejít, dokud o tom svou lásku nepřesvědčí,“ přibližuje význam textu zpěvák Dušan Marko.

„Při poslouchání skladby a zamyšlení se nad textem se mi v hlavě začaly vynořovat obrazy o odhodlanosti autora, který se i navzdory nepřízni osudu nebojí vytrvat v boji o lásku. Příběh klipu je o člověku, který ve svém odhodlaném očekávání zůstává sám, zatím co život kolem nepřestává plynout. Scénář jsme několikrát konzultovali s celou kapelou, a tak výsledek je práce několika kreativních hlav. Natáčení nás s celým štábem velmi bavila a s kapelou se výborně pracovalo,“ popisuje scénárista a režisér videa David Douglas.

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload