Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Xindl X vydal nefalšovaný vánoční singl „Čas to zabalit“. S tvorbou videoklipu mu pomáhal rapper Lipo

Xindl X odhalil vánoční píseň „Čas to zabalit“, ke které zveřejnil poeticky laděný videoklip. „Před sedmi lety jsem jako Grinch zkazil spoustě rodin Vánoce tím, že jsem do světa vypustil píseň, díky níž si teď řada dítek pod stromečkem zpívá „Štědrý večer nastal, když jsem doma chlastal.“ Letos jsem se to rozhodl napravit tím, že složím i jednu vážnou vánoční píseň, která více odpovídá tomu, jak Vánoce skutečně vnímám,“ říká k písni Xindl X.

O vizuální podobu klipu se postaral talentovaný hudebník a režisér Jonáš Červinka, kterého můžete znát pod pseudonymem Lipo. Ten ke spolupráci říká: „Využil jsem skutečnosti, že vánoční píseň, kterou mi Xindl X poslal, je trochu v jiné poloze, než jsem u něj zvyklý. Mně tato jeho lyrická stránka moc sedí“.

Lipo je rovněž autorem scénáře a děj videoklipu zasadil do Severních Čech, kde vyrůstal. „Příběh rodiny odehrávající se v prostředí vlakového nádraží jsem volil záměrně. Jednak pro mě mají vlaky nezaměnitelnou atmosféru, a jednak mi osobně evokují čas Vánoc. Ve svých klipech se rád vracím ke svým kořenům, i proto je děj zasazen do kraje, ve kterém jsem sám vyrůstal,“ dodává Lipo k jejich první vzájemné spolupráci.

Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, je český zpěvák a skladatel, který již více než deset let působí na československé hudební scéně. Má na svém kontě šest studiových alb a nespočet již zlidovělých hitů, které letos vydal na albu Anděl v blbým věku. Mezi všemi můžeme jmenovat skladby Anděl, Chemie, Láska v housce, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi, Popelka nebo jeho poslední hit Dřevo. Je považován za jednoho z našich nejúspěšnějších autorů.

Český rapper Lipo natočil klip Štěstí, ve kterém si zahrál skutečný gay pár!

Titulní foto: Radek Kudláček, Universal Music Czech Republic 

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload