Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Sviňa“: Mafie bílých límečků a organizovaný zločin ve vysoké politice

Nezabiješ, nesmilníš, nepokradeš. Film „Sviňa“ byl natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru spisovatele Arpáda Soltésze. Odehrává se ve světě vysoké politiky, mafie bílých límečků, organizovaného zločinu, obchodu s bílým masem a velkých financí.

Zemičku kdesi pod horami ovládají vysoce postavení zločinci, lidé propojení s politikou, mafií, ale i s policií, soudy a velkými kšefty. Závislá teenagerka zmizí z resocializačního centra, nikomu ale nechybí. O nuceném sexu a drogách chce vypovídat na policii, ale pošlou ji pryč. Vyhledá novináře, který se pustí do rozplétání neuvěřitelné chobotnice zločinu, mafie, vydírání.

Nadějný politik se stane předsedou a ovládne celou zemi, protože kdo má moc, má pod palcem i policii i státní obchody. Z malého veksláka se stává velký vyděrač, který s lidmi zachází jako s šachovými figurkami. Jenže může pravda přežít mezi lidmi, kterým jde o prachy a moc? Nebo se Bůh peněz neštítí ani vraždit?

Scénář a režii filmu měly v rukách dvě výrazné osobnosti slovenského filmu: Mariana Čengel Solčanská a Rudolf Biermann. „Sviňa je film, jehož cílem není soudit či odhalovat utajované skutečnosti, ale přinést dobrý divácky zážitek. Napínavý akční film, v němž uvidíte skvělé herecké výkony a výborné, drsné dialogy inspirované životem,” doplňuje Rudolf Biermann.

Premiéra filmu Sviňa dorazí do českých kin 20. 02. 2020.

Titulní foto: CinemArt

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload