Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu „Cats“: Legendární muzikál se dočkal filmového zpracování

Tento večer dostane jedna jediná kočka šanci prožít další život. Legendární muzikál „Cats“ se dočkal filmového zpracování. Oscarový režisér Tom Hooper (Králova řeč, Bídníci) se obklopil těmi nejlepšími herci, zpěváky a tanečníky a slibuje nezapomenutelný divácký zážitek.

Příběh se odehrává na legendárním kočičím bále, který se odehrává jednou ročně a jedna vybraná kočka na něm vždy dostane šanci na nový život. Volbu provádí ta nejstarší z nich, pravidla zná snad jen ona, ale všichni se snaží, co jim schopnosti a síly stačí, aby se právě oni stali těmi vyvolenými.

Všichni zúčastnění jsou mistři svého řemesla, v Cats se potkávají herecké ikony Judi Dench, Ian McKellen a Idris Elba s hvězdami současné populární hudby Taylor Swift a Jasonem Derulo. V tanečních sekvencích zase září primabalerína Královského baletu Francesca Hayward po boku Les Twins, asi nejlepších hiphopových tanečníků současnosti. Ti všichni, proměnění v kočky, zpívají a tančí v pohádkovém světě viděném z kočičí perspektivy.

Muzikál Cats stvořil skladatel Andrew Lloyd Weber (Jesus Christ Superstar, Evita) na motivy básnické sbírky Praktická příručka o kočkách T. S. Eliota. Díky komplexnímu propojení hudby, tance a herectví patří mezi nejlepší muzikály, ústřední písnička Memory patří k nejhranějším a nejnahrávanějším skladbám všech dob.

Foto: CinemArt

Premiéra filmu Cats dorazila do českých kin 9. 1. 2020.

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload