Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Situace s onemocněním COVID-19 opět ukazuje, že Česko potřebuje manželství pro gaye a lesby

Vláda v posledních týdnech průběžně vydává různá opatření, kterými se snaží potlačit onemocnění COVID-19. Nejnovější vládní nařízení opět ukázalo, jak moc Česko potřebuje manželství pro gaye a lesby.

„Zákaz vstupu cizincům do České republiky neplatí pro manžela nebo manželku českých občanů, tedy pouze pro heterosexuální páry. Mnoho lesbických a gay párů je nyní nuceno být odděleno, každý v jiné zemi, aniž by věděli, na jak dlouho,“ říkají zástupci Jsme fér

Vláda na svých webových stránkách uvádí, že opatření zákazu vstupu cizincům na naše území neplatí „pro občany Evropské unie, kteří jsou manželi občanů České republiky“. V mimořádném opatření ale není žádná zmínka o registrovaných partnerech.

Foto: vlada.cz

„Už samotná existence dvou režimů (manželství a registrovaného partnerství) je diskriminující. Ale zároveň je možné, že to vládní úředníky při psaní ani nenapadlo. Bohužel to ukazuje, že na nás se tu prostě často zapomíná. V lepším případě. V horším jsme aktivně ignorováni. Nevím, jak to bylo tentokrát,“ dodává na Twitteru Adéla Horáková ze Jsme fér.

Foto: twitter.com

Adéla Horáková bojuje za manželství gayů a leseb: „Posunuli jsme se o obrovský krok dál!“

„Manželství gayů a leseb neznamená zánik civilizace,“ řekla Adéla Horáková z kampaně Jsme fér v DVTV

Demonstrace v Praze za manželství pro gaye a lesby už dnes! „Je potřeba, aby nás bylo slyšet,“ říká Adéla

Titulní foto: © Depositphotos.com/Themalni

Onload

2 názory ke článku

08. 04. 2020 v 16:24Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Jděte s tím už do p***le.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
09. 04. 2020 v 15:52On-line I8051  (53/184/97)
Muze mi mily autor clanku rici, kolik je aktualne to MNOHO? Rekl bych, ze tak jeden, maximalne dva. Pokud s tim ma tedy autor clanku problem, muze napsat na UV, aby tam dopsali "nebo registrovanymi partnery".

Dale je jeste ale zajimave, ze pokud je nekdo v RP s partnerem ze zahranici, ma tento partner jiste zde prechodny nebo trvaly pobyt, cili se na nej vztahuje hned prvni odstavec a muze sem prijet.

Populismus tyhle sekty uz je tak zavadejici, ze by to meli radeji rozpustit a zacit znovu s nekym, kdo umi komunikovat a ma nejakou slusnost a pokoru. Stavajici "vedeni" ukazuje, ze je lepsi s touto sektou radeji neprichazet vubec do kontaktu :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload