Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Xindl X novým singlem „Něco je ve vzduchu“ vyzdvihuje sounáležitost a solidaritu

Český textař a hudebník Ondřej Ládek alias Xindl X v písni shrnuje své pocity z této podivné doby s COVID-19, kdy mezi lidmi vládne strach a solidarita. Melodickou písní přináší světlo do všech domácností, úsměvy na rtech a naději do duší. Singl „Něco je ve vzduchu“ je zároveň první vlaštovkou z připravované desky.

Autor nás písní společně s lyric videem provází českými domácnostmi a nabízí nám náš vlastní obraz. V mnoha pokojích, do nichž nás Xindl X bere, se většina z nás určitě najde. „Pokusil jsem se shrnout svoje pocity z této podivné doby, v níž jsme se všichni ocitli. Na jedné straně zvykání si na svá domácí vězení a na všudypřítomný strach šířený z médií, na druhé straně ta obrovská sounáležitost, kterou mezi lidmi cítím,“ komentuje zpěvák.

V obrovské vlně solidarity vidí Ondřej Ládek světlo na konci tunelu. „Lidé, co pro své okolí šíjí roušky a vyrábí respirátory, dobrovolníci, co pod Červeným křížem a dalšími organizacemi vyráží pomáhat seniorům. Jiní se skládají na potřebné, i když vědí, že sami budou v příštích měsících v nouzi,“ říká s obdivem Ondřej.

Za produkcí singlu stojí již tradičně Dalibor Cidlinský jr. a lyric video zpracoval Ondřej Pfeiffer, který s Xindlem X spolupracoval již na několika úspěšných videoklipech.

Titulní foto: youtube.com

Onload

3 názory ke článku

08. 05. 2020 v 10:43Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Proč si nepřivydělat na zfanatizovaném Čechovi, že jo?
08. 05. 2020 v 10:51On-line Snilek  (27/190/70)
Jestli nám chtěl Xindl X něco sdělit mohl to napsat někam na (anti)sociální sítě. Tahle sračkoidní "píseň" se totiž nedá poslouchat :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 12. 2020 v 16:08Off-line Mikaela  (49/176/60)
To ve vzduchu tu máme už od dob normalizace proč asi mnoho dětí z postižených oblasti jako bylo Kladensko či Ostravsko jezdili na ozdravné pobyty hold Čín´ani si to zavinili sami hold se ženou do záhuby
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload