Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Ožívá nová „Mafia: Definitive Edition“. Jedna z nejlepších českých her se dočká kompletní předělávky a českého dabingu!

Po téměř dvaceti letech se fanoušci české počítačové hry Mafia: The City of Lost Heaven dočkají předělávky. „Mafia: Definitive Edition“ bude v nové grafice, přinese vylepšené ovládání, nové možnosti hraní, upravený příběh a hlavně – dočkají se i českého dabingu.

V roce 2002 hra Mafia: The City of Lost Heaven uvedla jako okamžitá klasika, jejíž filmové vyprávění se srovnávalo s těmi nejlepšími mafiánskými filmy. Hra nás zavedla do města 30. let 20. století plného autentických detailů a napínavých akčních scén, které vás vrhly do života gangstera během období prohibice. Nyní se tento oblíbený a úspěšný originál dočkal kompletní předělávky.

Mafia: Definitive Edition vypráví o příběhu Tommyho Angela, tvrdě pracujícího taxikáře, který se snaží protloukat americkým městem Lost Heaven kolem roku 1930. Jedné osudové noci se Tommy nechtěně zaplete s italskou mafií, která mu ukáže život plný odměn tak vysokých, že je nedokáže ignorovat. Nyní je součástí brutálního světa organizovaného zločinu a vykonává kšefty pro organizaci Dona Salieriho, která válčí s krutou zločineckou rodinou Morello. Jako Tommy si budete muset udělat jméno ve zrádném podsvětí Lost Heaven, kde není všechno tak, jak se zdá – včetně toho, kdo jsou doopravdy vaši přátelé a nepřátelé.

Nová Mafia: Definitive Edition není jen přímý port původní hry Mafia na moderní platformy, je to remake, který obohacuje klasiku z roku 2002. Slibuje grafiku ve 4K/HDR a hudební doprovod s původními nahrávkami. Tommyho poutavý příběh je rozšířen a nabízí vhled do postav, do kterých jsme v původní hře jen nakoukli. Vylepšena byla také hratelnost, aby zabavila nováčky i fanoušky staré školy, díky novým vlastnostem, jako je třeba větší Lost Heaven, které můžete prozkoumat, přídavek motorek jako nového typu vozidel a sběratelské předměty.

„Původní Mafia dlouhodobě ovlivnila způsob, jakým mohou videohry vyprávět seriózní příběhy, a my víme, jak moc ji mají fanoušci série stále rádi,“ řekl Haden Blackman, ředitel Hangar 13, který vedl vývoj hry Mafia: Definitive Edition v pobočkách v Brně, Brightonu, Praze a Novatu. „Skoro 20 let po začátku série Mafia máme nyní úžasnou příležitost představit tuto oblíbenou hru nové generaci hráčů a dát odvěkým fanouškům šanci prožít Tommyho příběh znovu díky hvězdné moderní prezentaci, novým příběhovým prvkům a herním funkcím,“ dodává.

Mafia: Definitive Edition bude dostupná pro PC, PS4 a Xbox One. K dispozici bude od 28. 8. 2020 přes službu Steam a později vyjde i na Epic Games Store.

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Foto: mafiagame.com

Původní Mafia z roku 2002

Původní hru Mafia vydalo v roce 2002 české vývojářské studio Illusion Softworks. Za fenomenálním úspěchem hry stál Daniel Vávra, hlavní designér, scenárista a režisér v jedné osobě. Americké vydavatelství Take-Two Interactive později koupilo celé studio a přejmenovalo jej na 2K Czech. Před třemi lety bylo sloučeno do studia Hangar 13.

Nutno dodat, že původní Mafia spolu s vojenským simulátorem Operace Flashpoint patří historicky k tomu nejlepšímu, co čeští herní vývojáři vytvořili.

Je to tady! Vychutnejte si celosvětovou premiéru prvního traileru ke hře Mafia III (CZ)

Trailer k filmu Pod rouškou noci připomíná gangsterskou herní sérii Mafia

Titulní foto: mafiagame.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload