Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

GaTe: Přijďte na letní prázdninovou akci pro mladé gaye, bisexuály a queer kluky

Spolek GaTe zve na další letní prázdninovou akci pro kluky do 26 let, která se bude konat v termínu od 16. do 22. 8. 2021. Spolek již několik let pořádá různé zážitkové akce, výlety a události pro mladé gaye, bisexuály a queer kluky.

Letos s novým neotřelým týmem organizátorů nabízí další zážitkový pobyt vyznačující se alternativním způsobem zábavy, pestrým programem, mimořádnou možností poznat nové přátelé v podobném věku a mimo jiné i dočasným únikem ze všedního hektického života do příjemné lokality obklopené přírodou.

Pár zajímavých i důležitých informací:

· Za celou dobu se vystřídalo již několik pořadatelských týmů a bude tomu tak i letos.

· Všech zmíněných událostí se dohromady zúčastnilo už téměř 300 kluků a mnoho z nich se stále vrací.

· Letošní akce se může zúčastnit až 25 kluků, ale rozhodně neotálejte s přihlášením, protože volných míst postupně ubývá.

· Přihlášení je možné na webu http://strazcikmene.gejt.cz.

· Letní prázdninovka je čistě zážitkovou akcí, kde rozhodně NENÍ prostor pro alkohol a jiné omamné látky nebo pro ukojení sexuálních potřeb.

· Podstatou je naopak poznat nové lidi, zažít zajímavé věci a dozvědět se i něco o sobě samotném.

· Účastníci budou ubytováni v útulné chatě situované v malebné krajině na Vysočině, a navíc budou mít zajištěno stravování po celou dobu pobytu.

Organizátoři věří, že v dubnu si budeme moci užít společně letní akci bez ohledu na současnou nepříznivou epidemiologickou situaci. Každopádně nemějte obavy. Pokud by akci museli z důvodu zákazu setkávání zrušit, vrátí vám peníze a akci by se pokusili uskutečnit v jiném termínu. Třeba na podzim.

Letošní prázdninovka bude rozhodně stát za to. Pokud se chcete dozvědět více informací o akcích tohoto typu, tak mrkněte na webové stránky www.gejt.cz, kde naleznete i fotografie z předchozích akcí, nebo napište na email muzikondrej2@gmail.com nebo jiný kontakt z přihlašovacího webu.

„Pevně věříme, že v srpnu si budeme moci užít společně letní akci bez jakýchkoliv komplikací spojených se současnou velmi proměnlivou situací. Každopádně nemějte obavy. Pokud bychom akci museli z důvodu zákazu setkávání zrušit, vrátíme vám peníze a akci bychom se pokusili uskutečnit v jiném termínu, třeba na podzim,“ dodávají organizátoři Marek, Vítek, Ondra, Tonda, Petr a Martin.

Titulní foto: GaTe

Onload

3 názory ke článku

27. 05. 2021 v 15:22Off-line Mikaela  (49/176/60)
Zní to zajmavě ale já už su nad věkový limit takže si to užijte a modlete se at´ to konečně výjde
28. 05. 2021 v 18:45Off-line Ellvin  (23/183/81)
@mikaela Modlení ničemu nepomůže. Spíš je potřeba klást důraz na dodržování opatření. To je podmínka proto, aby se mohli tyhle různé akce znova rozjet.
29. 05. 2021 v 12:51Off-line HanilDam  (28/180/80)
No a kteřípak staří úchylové to pořádají? :-D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload