Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový singl „Higher Power“ od Coldplay měl světovou premiéru na mezinárodní vesmírné stanici

Skupina Coldplay uvedla novinku „Higher Power“ ve velkém stylu. Světovou premiéru si skladba odbyla na mezinárodní vesmírné stanici. Ještě než se nový singl objevil v klasické digitální distribuci, přehrál si ji ve vesmíru francouzský astronaut Thomas Pesquet, s nímž se Coldplay v přímém přenosu spojili.

Připomeňme, že uvedení singlu předcházela v uplynulých týdnech tajemná hra s inzeráty na rádiovou stanici alienradio.fm a různé zašifrované vzkazy. Zda jde o první ochutnávku z chystané desky, není jasné.

V hymnické písničce, kterou produkoval Max Martin, čtveřice vybízí poslouchače, aby využil svého potenciálu. „Je to jedna velká alegorie,“ prohlásil zpěvák Chris Martin v rozhovoru s francouzským ESA kosmonautem. „Jde o to pokusit se najít astronauta v každém z nás. Člověka, který dokáže dělat velké věci“.

Pro pořad Apple Music 1 frontman Coldplay prozradil, že ho píseň napadla na začátku roku 2020 v koupelně u umyvadla a definitivní podobu ji vtiskl s pomocí vypůjčených malých kláves. „Půjčil jsem si je od známého mého kamaráda, protože tam, kde jsme byli ubytovaní, nebyl klavír,“ řekl.

Titulní foto: Dave Meyers, Warner Music Czech Republic

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload