Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Coldplay vydali nový mimozemský videoklip k singlu „Higher Power“

Skupina Coldplay zveřejnila videoklip „Higher Power“. Čerstvý singl dosud reprezentoval vizuál s hologramy mimozemskách tanečníků a kapelou v plné polní. Nyní je konečně k vidění plnohodnotné oficiální video.

Nové audiovizuální dílo režíroval Dave Meyers (dříve např. Taylor Swift, Travis Scott nebo Billie Eilish). Skupina v klipu objevuje barevnou planetu Kaotica, která je osídlena robotickými psy nebo pouličním gangem dovádějících mimozemšťanů v podání korejského tanečního souboru. „Jde o metaforu. Všichni se teď cítíme odcizeně, jako na nějaké mimozemské planetě daleko od našeho normálního světa. Nakonec ale najdeme lásku a ta euforie nás vystřelí do stratosféry naší vlastní energie a vyšší síly,“ prozrazuje režisér.

Připomeňme, že Coldplay odpremiérovali singl Higher Power ve vesmíru, když se v přímém přenosu spojili s orbitální stanicí a francouzským astronautem Thomasem Pesquetem. Kromě základní verze, kterou koprodukoval Max Martin, jsou k dispozici i taneční úpravy – skladbu zremixovali ZHU a Tiësto.

Nový singl „Higher Power“ od Coldplay měl světovou premiéru na mezinárodní vesmírné stanici

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload