Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Tiché místo: Část II“ přežijete, jen když budete potichu

Díky respektování jednoduchého, ale životně důležitého pravidla dokázali Abbottovi (tedy skoro všichni) přežít Tiché místo I. Pokračování úspěšného hororu „Tiché místo: Část II“ jim do cesty postaví nové, mnohem náročnější výzvy.

Neví se, odkud přišli, ale okamžitě po invazi na naši planetu se postavili na vrchol potravního řetězce. Reagovali na jakýkoliv zvuk a jeho původce bleskově zlikvidovali. Abbottovi přežili i díky tomu, že se kvůli nejstarší dceři naučili všichni komunikovat posunkovou řečí. Jenže ani to jim nakonec nepomohlo, otevřený střet s vetřelci nepřežil otec Lee (John Krasinski) a matka Evelyn (Emily Blunt) zůstala se třemi dětmi (z nichž jedno je novorozeně) úplně sama.

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. Vydávají se na extrémně nebezpečnou pouť, na jejímž konci snad čeká někdo, kdo jim pomůže. Během svého putování si však uvědomí, že stejně velké nebezpečí jako od nezvaných hostů z jiné planety, jim může hrozit od jejich vlastních lidí, k nimž se upínali jako k poslední naději na záchranu. Jak říká cynický drsňák (Cillian Murphy), ke kterému se přidají: „Lidi, co zůstali, si zachránit rozhodně nezaslouží.“

Po obrovském úspěchu relativně komorního prvního dílu se John Krasinski pustil do mnohem epičtějšího pokračování, v němž potkáme řadu nových charakterů, natolik odolných, že dosud dokázaly přežít. „Odpovíme také na všechny otázky, na které se diváci ptají v souvislosti s prvním dnem invaze, konečně odhalíme, jak to celé začalo,“ naznačuje režisér John Krasinski, že Tiché místo: Část II se bude částečně odehrávat i před událostmi prvního dílu.

Premiéra filmu Tiché místo: Část II dorazí do českých kin 10. 6. 2021.

Titulní foto: 

Onload

7 názorů ke článku

10. 06. 2021 v 23:06Off-line Toy  (100/178/70)
Může být zajímavý...
12. 06. 2021 v 07:27Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Může, ale nebude :-P
13. 06. 2021 v 01:32Off-line Toy  (100/178/70)
Proč?
01. 07. 2021 v 11:27Off-line I8051  (52/184/97)
Zde skvely konentar meho oblibeneho recenzenta:

I druhý gestapo výlet do světa, ve kterém má jeden strach si i nahlas usrat, se vcelku vydařil. Katolická rodinka nadále roztomile platí za to, že si máma s tátou nemohli pomoct ani po dvou dřívějších docela nepodařených až i***ujících potratech, i v dobách nutného ticha to prostě nedokázali vycákat na kozy a velmi chytře si do té šeptavé apokalypsy nasmrkali další nahlas řvoucí zdroj problémů a logistických lapsů při sveřepé ochraně rodinných hovnot. Ale i tak. Pepek od posledně dost potrénoval režii a ze svého velmi slušného primárního nápadu i opakovaně vygestikuloval poměrně atmosférickou křesťanskou jednomrdku, silnou zejména v detailech typu bachakamšlapeš, bachadočehodrcneš a držhubuvole, u které by simultánnímu překladateli do znakové řeči dozajista ochrnuly ruce. Jediné, co se mu ve zjevných záměrech ani trochu nepovedlo, bylo přinutit diváka celou hrací dobu zarytě nefandit těm šmelcujícím bystrosluchům, aby ty slizké, přitroublé a evidentně špatně vychované fakany co nejdříve nafiletovali do ufoburgrů.
07. 07. 2021 v 09:40Off-line Barbas  (43/194/80)
i8051 super pobavil me tvůj komentar
13. 11. 2021 v 10:23On-line Thing7oio  (47/-/-)
vis ja bych videl ohromnou vnitrni silu tech protagonistu , predstav si ze porad sukaji a nemuzou pri tom vubec hekat , kricet , musi najit podstilku bez zvukovych projevu , predstav si ze se udelas a najednou te vtom nejlepsim neco sezere,,,ja bych prave tohle ocenil ...proste byt docela z ticha je jako kdyz si nemuzes jidlo solit ,,,jen bych rad vedel jak vlaste ten film skoncil :)
09. 05. 2022 v 15:25Off-line Waioleta  (50/-/-)
No škoda že to není reálné u nas to by byl povik a utěk do zaječí
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload