Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Nikdo“: Krvavá lekce, která spustila lavinu událostí

Že je někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. Zvlášť když mu ohrozíte rodinu a on se „rozpomene“ na speciální trénink, který kdysi absolvoval. „Nikdo“ je filmová novinka Ilji Naishullera, režiséra originálního akčního thrilleru Hardcore Henry.

Hutch (Bob Odenkirk) je unavený chlap středního věku, jehož život se smrsknul na otravné každodenní rituály prokládané manželčiným pohrdáním a pubertálními výlevy vlastních dětí. Když do jejich domu vniknou dva lupiči, nechá je beztrestně loupit a praštit svého syna. On se hájí tím, že nechtěl hrotit nebezpečnou situaci, ale všichni v jeho okolí ho mají za zbabělce.

Hutch si původně myslel, že to ustojí, ale když se stane jedním z cestujících, které v nočním autobuse obtěžuje banda grázlů, bouchnou v něm nahromaděné saze. A že jich je. Než se usadil, živil se Hutch tím, že s pomocí násilí řešil problémy, na které si nikdo jiný netroufal, a absolvoval kvůli tomu hodně speciální trénink. Krvavá výchovná lekce v autobuse spustí lavinu událostí, které Hutche prověří víc, než cokoliv dosud prožil. Tenhle pan Nikdo má ale pořádně tuhý kořínek. A tajný sejf plný zbraní.

Film Nikdo režíroval Ilya Naishuler, který v kinech zabodoval s originálním akčním thrillerem Hardcore Henry. Scénář napsal Derek Kolstad, který je klíčovou součástí kreativního týmu, jenž je podepsaný pod sérií John Wick.

Bob Odenkirk, držitel ceny Emmy za seriál Volejte Saulovi, rozhodně nevypadá jako typický akční hrdina, v čemž je podle producenta Davida Leitche kouzlo tohoto filmu. „Nikdy byste nevěřili tomu, že když tenhle člověk dostane ránu, dokáže ji vrátit zpátky. Takže když to udělá, zůstanete zírat s otevřenou pusou. Až do konce filmu,“ říká producent.

Foto: CinemArt

Premiéra filmu Nikdo dorazí do českých kin 24. 6. 2021.

Titulní foto: CinemArt

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload