Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Očista navždy“: 12 hodin, kdy jsou legální i nejbrutálnější zločiny

Očista má jasná a drsná pravidla. Jednou ročně na dvanáct hodin platí, že všechny zločiny jsou legální. Včetně těch nejbrutálnějších. Co když se někdo rozhodne, že si čas na běsnění trochu protáhne? „Očista navždy“ je pokračováním mrazivé hororové série.

Když Adela (Ana de la Reguera) s manželem úspěšně ilegálně pronikli z Mexika do Ameriky, mysleli si, že mají vyhráno. Oba si našli práci a začali vést poklidný život. Ten i jim každoročně narušuje Očista, morbidní tradice, která vždy na dvanáct hodin promění Spojené státy v peklo plné bezpráví. Nepracuje ani jedna ze složek záchranného systému a všechny zločiny, včetně těch nejtěžších, jsou zcela legální. I tuhle „nepříjemnost“ ale Adela dokázala vyřešit tím, že se s mužem vždy ukrývají ve spřátelené komunitě, která ví, jak se proti případným útočníkům bránit.

Ve chvíli, kdy se rozezní spásné sirény, informující o ukončení Očisty, veškeré drama rázem končí, posbírají se ranění a mrtví, opraví se škody a jede se dál. Pokud se ovšem někdo nerozhodne v řádění pokračovat bez ohledu na následky. A když takový nápad dostane víc lidí najednou, je krvavá lázeň, ve které válčí všichni proti všem, nezastavitelná. Kdo chce přežít, musí mít buď ostřeji nabito, nebo využít krátké okno, během kterého nechává dobrotivá mexická vláda otevřené hranice americkým uprchlíkům. Život je prostě plný paradoxů. Adela by mohla vyprávět.

„Tahle série je výjimečná tím, že dokáže oslovit prakticky každého,“ říká režisér Everardo Gout, podle kterého je noc plná brutálního řádění pouhou slupkou, pod kterou se svět plný znepokojivých odkazů na naši realitu. „Je to jeden z těch hollywodských filmů, jehož obrazy a scény vás pronásledují ještě den poté, co jste ho viděli,“ dodává tvůrce.

Foto: CinemArt

Premiéra filmu Očista navždy vstoupí do českých kin 1. 7. 2021.

Titulní foto: CinemArt

Onload

1 názor ke článku

27. 06. 2021 v 08:25Off-line Mikaela  (49/176/60)
Je vidět že někdo se nechal inspirovat nejen středověkem ale i kalífátem co někdy se dala říct Sirie i když opět je ale více méně bojovou linii kde už se dá s toho udělat armádní újezd pro výcvik vojsk
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload