Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Matrix Resurrections“. Následuj bílého králíka!

Režisérka Lana Wachowski, která spolu se svou sestrou Lilly před 22 lety vytvořila filmovou trilogii Matrix, se vrací s očekávaným čtvrtým dílem. Nový snímek „Matrix Resurrections“ bude jemný restart celé série, ale nemělo by zůstat pouze u toho. V hlavních rolích se opět objeví Keanu Reeves (Neo) a Carrie-Anne Moss (Trinity).

Premiéra filmu Matrix Resurrections dorazí do českých kin 23. 12. 2021.

Titulní foto: youtube.com.

Onload

2 názory ke článku

18. 09. 2021 v 09:51Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Tak když už spekulovat nad dějem, tak mě přijde pravděpodobný takový scénář, že když Neo porazil v Matrixu Revolutions agenta Smithe, tak pak Nea v poslední scéně z reality stroje někam odnášely a bylo vidět, že Neo ještě žije. Zřejmě ho tedy daly zase do líhně a napojily ho znovu do Matrixu s vymazanou pamětí. Neovi se ale i přes vymazanou paměť postupem času vybavují vzpomínky z minulosti a hledá odpovědi, podobně jako v prvním Matrixu. A v této fázi se to dá považovat za rest**t, protože pak mi z traileru přišlo, že je to dějově hodně podobný prvnímu dílu: následování bílého králička, "Morfeus" v mladší verzi, výběr mezi dvěma tabletkami... Jsem akorát zvědavý na to, jak oživí Trinity, která zcela bez pochyb umřela v posledním dílu.

Kažpodáně nevěřím, že Matrix Resurrections bude dobrý film. Jednak proto, že akční scény z traileru mi přijdou hodně laciný a obyčejný, dále proto, že Neo je vzhledově stále Johnem Wickem a dále proto, protože filmové návraty po mnoha letech skoro nikdy nedopadly dobře.
08. 11. 2021 v 15:18Off-line Waioleta  (50/-/-)
No kdyby se pomoci tablet dalo cestovat v dimenzí a nemít přitom podrážděné střeva od patoku co předepisují lékaři tak by to šlo
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload