Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Úzký otvor

17. 06. 2015 v 17:11Off-line Anonym
Ahoj, mám problém,že se do mě nikdo nevejde. Zkouším snad vše. Dlouhou předehru s roztahováním a lubrikantem. Jsem uvolněný všechno ale prostě můj otvor je malý a sex je velice nepříjemný. Poradíte jak ho roztáhnout?
17. 06. 2015 v 18:52On-line Jarda88  (36/-/-)
Najdi si někoho s menším penisem :)
17. 06. 2015 v 21:07Off-line John.Doe  (36/180/78)
Říkáš, že jsi uvolněný - nejsi. Jinak by ti to šlo. Problém je furt v tobě. Že jsi uvolněný po těle nebo máš pocit, že jsi uvolněný psychicky, to furt neznamená, že umíš povolit svůj svěrač. Když si tam třeba jen sáhneš, hned se ti reflexně stáhne svěrač. Zkus si tam nechat jen jeden prst, jen mírně př**isknutý, ani nemusí být vevnitř a uvidíš, jak jsi stažený. A v ten moment se zkus uvolňovat. Je to jen o tom.
Taky jsem to moc neuměl nejprve. Ale mám to pasivně hodně rád, takže jsem nad tím trochu začal přemýšlet a naučil jsem se to. Teďka nepotřebuju ani předehru a zvládnu bez bolesti velké p**o. I partnera jsem to naučil.
Lehni si na záda a měj uvolněné celé tělo. Takhle může partner zkusit do tebe zasunout pomalu.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2015 v 22:19Off-line harpli  (39/175/75)
Prostě předtím namazej se a začni jedním prstem, dvěma třemi, může je tam nechat i díl, ale měl bys cítil jak se to uvolňuje, nebo si kup hračku, hlavně se cit uvolněně ty, celkově
28. 06. 2016 v 04:36Off-line deerok  (27/187/75)
Zkus uvolňovací spray
30. 06. 2016 v 05:00Off-line Tycz  (44/180/72)
Vážení, anální otvor není jen o staženosti nebo jeho uvolněnosti!

-----Nesmírně důležitým faktorem je konkrétní pozice řitního otvoru a konečníku jako takového, a hlavně charakter fyziologie pánevních lopat, respektive jejich vzájemná vzdálenost spodních hran pánevních lopat.

-----Ty se sice od sebe směrem ke kostrči postupně vzdalují - jen u někoho více, ale u někoho se vzdalují méně. Je-li pak navíc ještě umístění vstupu do konečníku relativně spíše o něco blíže ke skrotu (k šourku) než ke kostrči, může být prostor pro stěny řitního otvoru úzký, průnik do něj pak vtlačuje stěny mezi zmíněné spodní, vývojem příliš blízko umístěné spodní části lopat pánevních.

-----A to nejenže způsobuje nepříjemné a až bolestivé pocity, ale hlavně se tím snadno poškozují cévy i nervy, kterých je v této oblasti konečníku velmi mnoho!!

-----Pro nositele takové pozice konečníku a jeho vstupního otvoru je anální sexuální styk prakticky nemožný! Obzvláště s masivnějším penisem "dárce".

-----V případě nuceného překonávání tohoto stavu je pak výsledkem velmi bolestivé poškození sliznice řitní části, většinou se vznikem mnohých hemorhoid**kých postižení, často doprovázených masivním krvácením.

-----Čili - nelze jen vycházet z rad zde přítomných komentujících, kteří mohou mít fyziologii pozice spodní části pánevních lopat s větším rozestupem, a tedy i volnější, nebo mají i pozici konečníku o centimetr či o dva blíže ke kostrči, kde se pánevní lopaty již více rozestupují.

-----Úporné snahy prorazit partnerovým penisem nebo erotickou pomůckou stůjcostůj do fyziologicky pozičně zúženého análního otvoru přináší jen velké zdravotní problémy i s dlouhodobým či trvalým postižením daného tělesného vstupu "příjemce".

-----Je to námi lékaři považováno za velmi nevhodný způsob řešení sexuálního styku. I v oblasti homosexuálních kontaktů!!

-----Trvalejší poškozování řitní oblasti vede většinou k výraznému poklesu imunitních schopností v dané části těla s následkem vzniku nádorových onemocnění, ve kterých jsme u mužů jejich počtem v České republice na předních místech ve světě!

-----A tak prosím, "dárci", řešte svoje sexuální touhy méně invazivními formami, které nebudou poškozovat mladé zdraví vámi vybraného "příjemce".

-----S díky MUDr. Macej Tycz, sexuolog
30. 06. 2016 v 06:36Off-line paink  (49/-/-)
To by ma zaujimalo jak potom seru
05. 07. 2016 v 18:36Off-line Tycz  (44/180/72)
Skús vnímať všetko, o čom tu píšem.

-----Každý má ten svoj riťný otvor trocha inde. Rolu hrajú aj milimetre. A každý má aj rozchod pánvových lopat inšie.
-----Z toho vyvplýva, že aj možný priemer stolice nemajú všedci rovnaký.

-----Pokiaľ je tvoja stolica hrubá (vätší priemer), nemusíš mať problém s análnym sexom v roli pasiva - teda príjemca, možno aj s hrubým penisom aktiva - teda dárca.

-----Ale ak má niekto stolicu menej hrubú alebo až tenkú, nie je výnimkou, že jeho pasívny análny sex s cudzím hrubým penisom bude bolestivý, a možno až aj zdravie poškodzujúci.

-----Treba pripomenúť aj vysoký počet mužov (aj žien), ktorí tak tŕpia hemoroidmi, či nepraktikujú análny sex alebo áno.

-----Dovolil bych si tu aj podotknúť, že dobrá stolica môže byť podstatne mäkkšia ako dobre stoporený penis... A to něhovorím o preháňačkach... :-))

MUDr. Macej Tycz, sexuolog
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload