Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Strach z pohlavních nemocí

13. 07. 2015 v 22:00Off-line Anonym
Mám strach, že když se s někým domluvím na 'sexu na jednu noc', tak chytnu nějakou pohlavně přenosnou nemoc. Přinejhorším virus HIV. Vím, že kondom by měl být ochranou, ale i tak...nikdy nevíte. I když si dotyčný myslí, že je třeba zdravý a nedělá to úmyslně.
Jakou máte vlastní zkušenost? Už se někdo z vás na těchhle stránkách seznámil, domluvil si 'schůzku' a pak mu u doktora něco zjistili? Nebo jste příznaky pocítili sami?
13. 07. 2015 v 22:02Off-line hipster  (25/-/-)
Však keď sa bojíš tak netrtkaj, jednoduché jak zábradlie :D
15. 07. 2015 v 01:01Off-line Betonica  (39/191/93)
Spis bych rekl, ze trpis prehnanym strachem. Pohlavni nemoci se siri pohlavne, to jsi napsal dobre. Kondom sice neni 100 % zaruka bezpeci, to jsi taky napsal spravne. A presto je selhani kondomu velmi malo pravdepodobne.

Uvolni se, mysli na to dobre. Strach Ti nepomuze. Kdyztak si date kondomy dva...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 07. 2015 v 14:50Off-line esthetique  (41/-/-)
Ano, lidi zpravidla mívají neodůvodněné obavy a pak se zjistí, že je nakazil stálý partner, se kterým žijou mnoho let a ten to dostal od nějakého prostituta se kterým si JEDNORÁZOVĚ řešil sexuální nenaplněnost....
aneb jak říkává Hanička Zagorová:
HLAVNĚ SE Z TOHO NEPOSRAT
16. 07. 2015 v 11:21Off-line igy  (38/173/81)
Anonym: Vážně myslíš, že se ti někdo veřejně přizná, že něco někdy chytil, když ani ty nemáš dost kuráže položit takovou nevinnou otázku bez skrývání? Fakt k smíchu :D
Jinak ale, virus HIV je nebezpečný, ale vlastně proto je hlídaný, testovaný, chráněný kondomy, takže se ho zas tak není potřeba bát. Mnohem větší šanci máš na syfilis, chlamydie a takové nemoci, které jsou mnohem víc rozšířené, lépe přenášené orálem, a jsou méně testované. Chlamydie jsou prý nejrozšířenější STD, a přitom se na ně skoro vůbec netestuje, protože nejdou spolehlivě zjistit z krve, ale jen výtěrů. A syfl prý zase není úplně léčitelný, prý i "vyléčený" se může po letech vrátit a pěkně zavařit.
Čili celkově - buď rád za ten strach, aspoň nic nechytíš :))

Betonica: Bohužel tak nepravděpodobné to není, protože lidi jsou blbí a i když někteří už s sebou nosí kondomy, velmi málo jich nosí gel. A kondom sám o sobě není obvykle tak lubrikovaný, aby tření v díře vydržel.
19. 07. 2015 v 14:34Off-line esthetique  (41/-/-)
Ještě se mi nestalo, že by kondom nevydržel, s gelem nebo bez... zřejmě nejsem na supertvrdý sex.... ha ha ha ha ha
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload