Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Plumbers kluci

20. 08. 2015 v 02:08Off-line Centaur  (43/177/-)
Ahoj možná jste o tomto fenoménu již slyšeli. Existuje zde někdo, kdo má stejný problém na sebe sehnat džíny a všechny co na sebe vezme mu nepasují na zadku ač je štíhlý nebo tlustý? Zakládám na to diskusi, protože to je otázkou hlavně diskuse. Plumbeři vědí jak to maj těžký, tak aby měli i svou diskusi nehledě jestli jí najdou až za rok. :-) Není zač se stydět, protože zakladatelem tohoto fenoménu byl Alexander Mc Queen. Nebojte se přiznat, že vám nepasují džíny nebo, že je na sebe prostě neoblečete včetně dalšího oblečení. Je to problém všech váhových kategorií i když se o tom veřejně nemluví. Na tyto kluky existuje i česká seznamka, která se Plumbers tématikou zabývá. Nestyďte se za sebe, že jste Plumbeři. Značka: instalatérský look
20. 08. 2015 v 05:47Off-line comrade  (39/195/102)
Na co džíny, když je všady tolik pěkných tepláků.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
20. 08. 2015 v 08:43Off-line hipster  (25/-/-)
Koho zaujíma že to založil MCqueen? Stále je to k***tina a je to nechutné.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 08. 2015 v 10:31Off-line esthetique  (41/-/-)
Koho zajima co ma chlap na p***li, kdyz ho muze zajimat, co ma chlap pod nima (kalhotama) a to nejen vzadu.... ha ha ha ha ha
20. 08. 2015 v 22:45Off-line Haru  (26/-/-)
http://goo.gl/LG7N00 ??? To asi nemyslíš, co? :-D
20. 08. 2015 v 22:52Off-line Centaur  (43/177/-)
Ne toto nemyslím :-D Plumbers ale vzniklo na základě instalatérů od nichž čerpal Alexander Mc Queen. V té době instalatéři nosili civil. Byla to 70 a 80 léta. Tedy ještě daleko před tím, než se rozšířily monterky a lacláče. Jedná se o kluky štíhlé i silné, kteří neoblečou oblečení a prostě jim nepasuje v oblasti břicha,pasu a zadku. Vše jim je malé... Podobně jako to bylo u tradičních instalatérů. Týká se to Ektomorfů, Endomorfů a Endomezomorfů hlavně. Zabývají se tím různé oděvní centra, ale zatím se nepřišlo jak na tyto typy udělat oblečení na míru. Psali o tom b***ské, francouzské a španělské zdroje.
20. 08. 2015 v 23:16Off-line Michalel  (36/178/88)
Nejlepší nosit kraťasy, tepláky, šusťáky nebo vojenský/policejní (zásahovka) kalhoty, těm jedinejm se neroztrhá křížový spoj švů mezi nohama...

Teda protrhne se se, ale trvá to déle a jde to furt dokola zašívat, protože slabé místo je niť.
21. 08. 2015 v 01:41Off-line Centaur  (43/177/-)
Je to dané postavou. Na určitých postavách, které jsem uvedl to oblečení nepasuje. Není to jejich volba. To je jako kdybys napsal, "Nesnesl bych být gayem". Oděvní firmy ještě nedokáží na tyto postavy dělat oblečení na míru. Ektomorf, který má kolem 45-50 kg si nemůže vybírat džíny jak chce. Jeho velikosti se nedělají. Kalhoty s vyšším pasem jsou logicky i větší celkově po všech krejčovských mírách. XS byla stažena z prodeje už dávno. Ani já neseženu XS, která by pro mě byla nejlepší. Sám nosím o číslo větší velikosti a abych na sebe sehnal věci, aby mi fakt padly, musím nakupovat v dámském oddělení. Oblečení už jen o 2 čísla větší je strašně znát a je nápadné. Představte si 50 kilového kluka, který má na sobě velikost 32, vždyt by vypadal, jak Charles Chaplin. Kdo by chtěl dobrovolně nosit o tři čísla větší velikosti. Vždyt se to podepíše na celkovém modelu střihu. Od pasu po nohy. A zvonáče už nejsou právě in.Oni za to nemůžou ty lidi. Proto se jim říká Plumbeři. Oni si to nezvolili. Džíny na rozštěp zadku, kterým trpí řada holek a chlapů prostě taky neexistují. Nevyrábí se. Lidé, kteří mají na tuto tělesnou anomálii nešťastné diskuse, je na netu taky dost. B***ské značky před dvěma roky na to právě upozorňovaly. Těch co se to týká, mají tvarovaný zadek a boky tak, že neoblečou klasicky šité střihy. Dlouhé velikosti ten problém neřeší. Každý nechce nosit pytle od brambor a mít kolem pasu kus srolovaného lemu kalhot. To, že bys nesnesl , aby ti táhlo na tělo je sice pěkné, ale kdybys byl v pozici jako ti Plumbeři a měl postavu na kterou se oblečení nedělá , byla by to úplně jiná situace. Buď rád, že máš tak dobrou postavu a nepotýkáš se s tím.
21. 08. 2015 v 08:45Off-line honzak  (33/183/65)
Tak v tom případě si kup hezké džíny a běž za švadlenkou...
21. 08. 2015 v 14:01Off-line Centaur  (43/177/-)
Prostě jste to nepochopili. U vietnamců vydávají dámské džíny za pánské takže pánové si myslí, že si koupili pánské a ono je tomu naopak. Ne všechny kalhoty, které mají knoflík na straně pánské jsou opravdu pánské. Proč tolik plumberů treba nakupuje u vietnamců ? Protože mají dámské velikosti narozdíl treba od Tesca či Chodova , kde se většina diví, že ty velikosti jsou extrémně nadměrné i na normálního chlapa. Vietnamci jsou malý , jejich postavy jsou právě ektomorfní a to se odrazí i na jejich sortimentu. Značkové oblečení tyto druhy postav nerozlišuje a psal jsem, že značky oblečení na Plumbery nevyrábí. Levis, ani Lee Cooper to nemá. Přes 10 let se pro ně řeší vhodný střih. Neví se jak šít na Plumbers. Takže i kdyby byl dotyčný zhýčkaný, tak mu to je k ničemu, protože na sebe stejně nic nesežene :-)

Švadlenky neradi dělají zásah do značkových střihů. Když přinesete krejčímu už hotové " hezké" džíny tak vám je vrátí. Na rozštěp zadku si nikdo netroufne, protože ty kalhoty může jiným krejčovským způsobem zničit. Ani nevíte co je rozštěp zadku, kterým trpí většina Plumberů a lidí včetně ženských , ale už hned odsuzujete Plumbers, že mají potřebu na někoho něco vystrkovat.
21. 08. 2015 v 19:28Off-line Centaur  (43/177/-)
Aha takže doufám, že na Prague pride máš uplně stejnej názor. Když chtějí tak at pořádají že jo :-D Gayové vlastně chtějí exhibovat :-D paráda. To mají Plumbeři skutečně dobré odůvodnění. Ono se vlastně uplně všechno sežene, ono je dneska na všechno vysvětlení, ono se dneska nemusí vůbec nic řešit a návíc, oblečení u švadlen stojí méně než krabička od sirek . Žijeme v naprosto dokonalé společnosti :-D Tohle nebudem rozvádět nebot každý myslíme něco jiného. :-D Hlavně že máme ty překlepy :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload