Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vedlejší účinky análního sexu

17. 10. 2015 v 12:05Off-line Anonym
Pokud se někde píše o rizicích análního sexu, tak se zmiňují pouze pohlavně přenosné choroby. Já bych však chtěl vydat svědectví o tom, o čem se nemluví.

Jsem versatil. Pro ty, co to slovo neznají, mohu být v análu jak aktivní, tak pasivní. Jelikož jsem měl dlouhé roky partnera, co byl jen aktivní, tak jsem se přizpůsobil a byl pasivní. Už tehdy jsem pozoroval určité příznaky, že se zadkem se stala změna. A to změna k horšímu. Ale jelikož jsem měl sex rád, tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Vždycky jsem to nějak rozchodil. Pak jsem měl dalšího partnera. Ten měl větší penis a postupem doby se stalo, že už anál pasivně nemohu dělat.

Co se při análním sexu děje? Při každém styku dochází k poškození sliznice konečníku a střeva. Nemusí být krev, stačí jen odření sliznice, pak se to přehojí. Vždycky se to uzdraví. Pokud ti to přímo nenatrhne, to by byl průser. Ale i ty odřeniny se časem sčítají. Nemusíš se bát, že když jsi měl jednou, nebo párkrát anál, že sis něco udělal. To ne. Ale když jsi to dělal léta a léta, jsou to desítky, stovky styků. Představ si, že bys někde na ruce stokrát si místo rozškrábal a muselo to se to přehojit. Ono se to pak jizví. A každá jizva způsobuje, že se zmenšuje elasticita, pružnost tkáně. Tím pádem je menší kapacita konečníku. Musíš častěji na WC. Častěji máš nutkání. A také ta samotná sliznice se stane více citlivá, dráždivá. Takže to musím řešit tak, že si konečník vypláchnu vodou, teprve pak mám na pár hodin klid.

Kdybych věděl, jaké následky bude mít anální sex v pozdějším období, tak bych to nedělal. Ta slast ze styku nestála za to, jaké problémy mi to přivodilo. Napsal jsem to tu jako varování pro ty mladé, co začínají a jsou samé jů, žůžo a paráda...
17. 10. 2015 v 22:31Off-line tropikboy  (37/178/72)
Ať se nám to líbí nebo ne, konečník není fyziologicky určený na pohlavní styk. Oproti vagíně má podstatně menší pevnost a mnohem méně odolný povrch.

Každopádně zdravím delegaci z jiné komunity, která se rozhodla napsat příspěvek do této poradny. Věhlasnost poradny i za hranicemi těchto stránek je tak nepochybným důkazem její vysoké úrovně.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2015 v 09:27Off-line poklad  (29/177/69)
Říkám to furt: Gel, gel , gel a gel. Ten tomuhle zamezuje..
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 10. 2015 v 10:52Off-line Anonym
Vy si myslíte, že jsem 20 let s*****il nasucho? :-) Jasně že jsem mazal. Vždyť to by ani bez toho nešlo. Je legrační, když mě tu poučují děti o generaci mladší. Milé děti, já vám právě říkám, jaké to má následky za mnoho let. Teď to ještě nepoznáte. Proto je to tak zrádné.
18. 10. 2015 v 11:22Off-line Anonym
Ale je mi jasné, že každý se musí poučit až ze svých vlastních chyb. Také je pochopitelná skepse vůči informacím, když se šíří různé fámy a pověry. Tak například já jsem kdysi v mládí slýchával varování, že prý homosexuálové ve starším věku neudrží stolici, protože mají anál opotřebovaný. Ovšem toto byla blbost. Svěrače konečníku jsou tak silné, že je anální sex vůbec nijak nepoznamená, neovlivní. Naštěstí. Ovšem nikdy jsem neslyšel varování, které jsem napsal v tom úvodním článku. Škoda. Kdybych tuto informaci měl, možná bych si své zdraví více šetřil.... Možná moje informace někomu k prospěchu bude a zařídí se podle toho. Pokud ne a řeknou si kluci, že to píše starý blázen, co jim chce sebrat jejich nekrásnější potěšení, tak s tím nic nenadělám. Ale musel jsem to varování napsat. Pochopil jsem, že každý styk představoval pro sliznici rekta trauma. A časem se to nasčítalo. 100x nic umoří i vola...
18. 10. 2015 v 11:24Off-line tropikboy  (37/178/72)
Když jsme u toho gelu, jaký používáte? Přijde mi že všechny rychle vysychají. Zkoušel jsem Primeros v modré průhledné tubě, Durex ve fialové, další si nepamatuju
18. 10. 2015 v 11:47Off-line fifotronic  (33/188/92)
Ty projevy citlivosti, ktery resis vodou, jsou temer urcite infekcniho puvodu.
18. 10. 2015 v 11:54Off-line Docky  (25/-/-)
Hm..., jak to tak čtu tak docela věřím, že to může mít po dlouhé době a častém dělaní docela "drastické" účinky na organismus. Ale určitě se to nemůže zas tak projevit, když bych měl anální sex 2x do měsíce. Pokud mi teda anál nenatrhne (to je problém..).

Pokud se v něčem mýlím tak mě oprav.
18. 10. 2015 v 12:37Off-line Anonym
Akutol: Když ti nevyšel jehovista, tak zkoušíš fetišistu... Co ještě nevymyslíš?
18. 10. 2015 v 12:47Off-line Anonym
No jasné, ty tepelate...
18. 10. 2015 v 13:01Off-line Anonym
Takže jehovista, fetišista a co dál? Zkus do třetice něco vymyslet, ty meziřádku.
18. 10. 2015 v 13:08Off-line Anonym
Mimochodem obracet pozornost od obsahu příspěvku k osobě pisatele je nejstarší internetový trik. Jde jenom o to znevěrohodnit obsah zpochybňováním motivů přispěvatele.

Milý akutole, strkej si do zadku, co se ti tam vejde. Narvi si tam, co chceš. Nepřeju ti nic zlého. Třebas tě to nikdy nepoznamená. Třebas tvoje zdraví je odolnější a snese toho více. Samozřejmě není p***l jako p***l a někdo jí má možná z oceli. Pokud máš ocelovou ***, tak ten článek pro tebe určen nebyl.
18. 10. 2015 v 13:18Off-line Anonym
Akutol: Ten příspěvek o jehovistovi jsi smazal ty, nebo ti to odstranila redakce?
18. 10. 2015 v 13:59Off-line Anonym
My se na ničem dohadovat nebudeme, páč ty chceš jen za každou cenu znevážit obsah toho, co jsem zde napsal. Nejdříve jsi zkoušel jehovistu, nevyšlo ti to, pak jsi zkoušel fetišistu na klystýry, zase ti to nevyšlo, teď to zkoušíš přes kapavku, páč ti to poradil fifotronic. A zase jsou to bludy. Já jsem jasně psal, že se to vyvíjelo léta. Bylo to plíživé, pomalé, a proto zrádné. Léta, léta to trvá, než člověk na to přijde, ty kapavko.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
18. 10. 2015 v 20:17Off-line Vanilla  (27/178/60)
To je hezký že se snažíš upozornit ostatní lidi na to, co tě potkalo. Škoda že tu nebyl nikdo, kdo by to řekl tobě.. Je mi tě líto, zníš jako inteligentní člověk a nechápu proč se tu musí za každou cenu vždycky někdo do někoho navážet. Ale tak to prostě je, tak doufám, že si z toho nic nebereš.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2015 v 20:45Off-line fifotronic  (33/188/92)
To nemusi byt kapavka, infekci je cela rada. Diskutovanim tady to nevylecis.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2015 v 21:27Off-line crystalized  (26/173/70)
Maš pohlavne prenosnú chorobu a nevieš si to priznať. To je velmi zlé a je mi ťa lúto.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2015 v 23:37Off-line Anonym
Je třeba si přečíst ten článek pomalu a s porozuměním textu. Nejedná se o pohlavní nemoc. Jedná se o mechanický oděr sliznice konečníku. První příznaky, že konečník nefunguje na 100%, jsem registroval před 10 lety. Ale stále to bylo jen velmi nepatrné a jen po styku. Během hodin, dní se to upravilo. No a pak za dalších 5 let jsem si všiml, že sliznice konečníku se po styku zahleňuje. A rekonvalescence trvá déle. No a postupně se prodlužovala doba hojení. A před nedávnem jsem zkusil po určité odmlce anál pasivně a vím, že nastal STOP stav. Je to prostě už opotřebované. Jak mi tu mohou radit děti, když jsou teprve na začátku. Já netvrdím, že se to musí přihodit každému. Pouze píšu, co může nastat. Můžeme to nazývat únava materiálu, opotřebení. Jsem přesvědčen, že se ta mikrotraumata za ta léta prostě nasčítala.
19. 10. 2015 v 00:17Off-line Anonym
Tvoje diagnóza se nabízí z tvých textů. https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
19. 10. 2015 v 23:45Off-line Anonym
Není to rakovina, ty srandovní tetko, co si nedáš pokoj. To si piš, tetko, že mám za sebou kolonoskopii. Nic nenašli. Ale tobě, tetko, by se měli podívat do hlavy, co způsobuje, že se furt vnucuješ. Jestli to není menstruace v mozku....
20. 10. 2015 v 09:35Off-line igy  (38/173/81)
Hm, mě se sliznice zahleňovala první dva měsíce, co jsem začal s análním sexem. Jo a taky mi to předtím prošetřovali, dokonce tři různí doktoři a dávali nějaké prášky, ale vlastně nikdo nevěděl, co to je. Prostě "idiopatický zánět" z "mechanického podráždění". Ale po pár měsících se to samo spravilo, tělo si zvyklo, tak jsem se na doktory vykašlal a normálně š***m a i dělám fist.
Kdoví, jak to se mnou bude vypadat za deset let. Ale zatím to vypadá tak, že jsi něco začal zanedbávat a doplatil na to. Nebo tak, že je tělo každého prostě jinak stavěné a jinak odolné.

A že po pauze máš stop stav? On je konečník a anál v tomhle fakt zázračný a stačí pár měsíců a odvykne si. Když jsem na pár měsíců vypadl z fistu, tak jsem pak měl problém do sebe dostat psí ocásek a dostat ruku bylo nemožné a zas se to muselo pomalu a opatrně.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2015 v 14:39Off-line Anonym
No hurá. Konečně příspěvek od někoho, kdo tomu rozumí a píše k věci. Tedy odpovím. Ve 30 jsem ještě žádné vedlejší následky análního sexu nepociťoval. Začalo to až o pár let později. A vím, že nejsem sám. Můj kamarád, co také dělal anál, se také po každém vykakání musí ještě vypláchnout, protože mu neodejde všechno, i když tlačí sebevíce.

Každý člověk je trochu jiný a reaguje jinak. Někdo možná nemá žádné problémy, ani kdyby s*****il každý den. Co já vím, všecko je možné. Každopádně už jsem se rozhodl, že do toho nepůjdu. Však existují jednak jiné také příjemné praktiky a nebo i úplně jiné koníčky. :-)
20. 10. 2015 v 19:52Off-line marek_markus_merecek  (24/172/60)
A já si myslel,že vedlejším účinkem análního sexu může být hlavně to,že se poserete ...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 11. 2015 v 13:15Off-line harpli  (39/175/75)
Každý má jinou pokožku, ty jí máš asi citlivou a tvůj přítel ti to tam rval, pak nestačí jen gel, ale aby přítel by na tebe něžný a šel na to pomalu a ne šup tam šum sem a je hotovo, a možná jsi používal i hračky s obnovou souhlasím, děje to to po vrstvách a je to daleko rychlejší než kůže, ale rány se hojí pomaleji, ale ty bude mít problémy i s cévkami, zkus si močit p***l v duboví kůře
29. 11. 2015 v 13:28Off-line Bready  (26/183/74)
Jezis, to mas jedno. Sliznice tlustyho streva se obnovuje kompletne kazdy ctyri dny.
19. 02. 2017 v 14:22Off-line Puss  (26/171/-)
OMG, fakt si tady od nikoho nenechám radit, jak mám sexovat :D
23. 02. 2017 v 08:20Off-line iglw  (48/172/77)
Dobře,že to tady je!Anál je na vykonání potřeby,ne na sex!
23. 02. 2017 v 08:26Off-line igy  (38/173/81)
Iglw - a p**o je na plození dětí, ne na honění. Kam tím míříš?
24. 02. 2017 v 05:17Off-line Fill32  (70/189/91)
Tak já se nechávám š***t i třikrát denně, dělám to již 30 let a nemám stím žádné problémy a gel nepoužívám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 02. 2017 v 10:38Off-line FrancoXPERIA  (37/171/78)
Jsu sice aktiv, ale u přítele jsme to řešili. Mám trochu větší rozměry a zpočátku byly problémy tzv mikrotrhlin. Poté následoval zánět, protože udržet anál v čistotě je opravdu problém :-D
Byla potřeba pauza a kortikoidová mast. Poté vždy mazat a hlavně - nikdy gel na bázi vody, který se během chvíle vysuší a člověk si toho ani nevšimne a jede na sucho. Ani gely na bázi silikonu. Ideální je krém. Konopný, nebo antiseptický, třeba s přípavkem dexpathenolu...
Tak jako tak je třeba po aktu vždy ošetřit - výplach a namazat. Do určité míry má anál úžasné samohojící schopnosti, ale občas je nutné tomu pomoci :-)
17. 04. 2017 v 11:38Off-line Antiochos  (51/179/85)
Nikdy jsem anal pasivně nepraktikoval ale je přece logické že to co tu anonym píše se stát sice může ale taky nemusí.O tom roztahování.Ten kdo to tu napsal zapoměl napsat že konečník je sval a sval se cvičí..Jsou lidé středního věku kteří chodí pravidelně do proktologické poradny protože mají potíž udržet stolici a v životě kromě prstu doktora v konečniku nic neměli.Je to o osudu a náhodě.Nikdo nedělá anal každý den aby si nějak výrazně ublížil.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload