Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak překonat stud?

23. 10. 2015 v 00:14Off-line Anonym
Ahoj,
nevím jestli jsem dal tomuto tématu dobrý název, ale lepší mě nenapadl...Je mi 21, dřív jsem byl tlustej...jo byl a taky jsem si zažil kvůli tomu dost ošklivých věcí...Nikdy nejsem nechtěl nějáký sex na jednu noc s někym koho neznám a ani ted ne, vlastně dřív mi psali jenom nadržení lidi kolem 50, kterejm ani nevadilo jak vypadám...nějácí pěkný kluci nebo alespoň v mém věku ani omylem...Jenže nějákej pátek už cvičím a tak vypadám nějak tak k světu, snad...píše mi víc lidí, sem tam se i na mě nějakej kluk zvědavě koukne...Člověk by řekl, že jsem zamakal a ať si to už teď užiju...Jenže já sem nikdy neměl kluka, sex...a každej, s kterym jsem se nějak blíž seznámil kluka měl nebo má, tedy s tokovým zájem o sex ani o vztah nemám...Fuj nevěra :/...Takže vždycky z toho nějak vycouvám a zas nikoho nemám...Nevím, stydím se a je mi to trapný...Připadám si, že jsem chudák a co s tokovým...Moc nevím, co s tím...Nedokážu si představit, že bych řekl, že jsem nikoho neměl...Tak, kdybyste měli nějakou radu...Díky moc.
23. 10. 2015 v 04:58Off-line BussterX  (103/130/150)
Není žádná ostuda že jsi ještě neměl kluka, já měl taky prvního až hodně pozdě, byl jsem tehdy starší než ty teď, buď jakej seš, když člověk jedná proti tomu co je pro něj přirozený, štěstí mu to nepřinese, jednej prostě tak jak cítíš, a neboj, nic ti neuteče... sorry že fotruju, ale trochu chápu o čem mluvíš
23. 10. 2015 v 08:07Off-line Spider.27  (38/185/71)
Né Bustere nefotruješ, spíš jako jeden z mála tady, používáš to nad krkem. Naprostej souhlas s tebou ;-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 10. 2015 v 19:05Off-line Anonym
Díky za odpovědi, a vám by nevadilo, kdyby vám kluk řekl, že ještě nic neměl..Všude čtu, že sex musí být k něčemu pro oba..co s tokovym polenem?
23. 10. 2015 v 20:11Off-line Aranel  (28/190/78)
Jsem na tom stejně jako ty, Luky. Dřív jsem byl buřtík, ale věděl jsem, že s tím, jak vypadám, nebudu mít na kluky, kteří by se mi líbili. Změnilo se to teprv nedávno... a tím myslím to, že už nevypadám jako něco, čeho vy se všichni měli bát :D Ale je mi 19 a kluka jsem taky neměl, taky je mi to docela blbý a radši bych byl nejdřív s někým, kdo je stejně nezkušenej jako já, abych si nepřipadal blbě. Busster má pravdu v tom, že to žádná ostuda určitě není, ale je to takovej blbej pocit, když se někoho zeptám, jestli už někoho měl a on mi v 16 napíše, že už měl 4 kluky! A jak je na to náležitě hrdej! Nemám proti tomu nic, jen mě to trošku odradí, protože si říkám, že je to nějakej dávač a že by se mnou stejně nevydržel, takže stejně jako ty často vycouvám. Třeba se nám to oboum časem změní a někoho si najdem. Já tomu věřím. Věřím, že si jednou najdu někoho, kdo nebude tak nějak... omradnej touhle dobou, když to tak řeknu ;)
23. 10. 2015 v 21:11Off-line Anonym
Aranel, to jsi vystihl dobře..Prostě, přijdu si blbě, že budu ten, co to bude kazit a tak..
23. 10. 2015 v 22:10Off-line esthetique  (41/-/-)
Tto zes jeste sex nemel prece nutne neznamena, ze budes k nicemu. ja treba randim s klukem, kterrj taky zacal cvicit a snad omezi i to huleni. je mu cca 20...
24. 10. 2015 v 00:28Off-line LACOPEKY  (74/-/-)
Jsem generace která o homosexualitě moc nevěděla,až do konce vojny jsem s klukama jen kouřil a honil,nic jiného mě ani nenapadlo.Po vojně jsem se oženil ,měl děti.Pak jsem se zakoukal do čokoládovýho kluka,byl o 20 let mladší.Stalo se to a já měl poprvá v životě sex tím myslím soulož s klukem,byl jsem jak v jiříkově vidění,že to jde a je to tak krásné,upřimně jsem byl vyvalený jak 15ti letý kluk,ale nedal jsem na sobě nic znát,byl pro mě žena.No a pak mi to doma vůbec nešlo,tak jsem se přiznal.Řekl jsem to i dětem,naštěstí už o tom něco věděli a pochopili mě,ale manželka né,následoval rozvod.Dnes je manželka bývalá už rozumná,něco si o tom přečetla,jsme přátelé a děti mě berou a s tím osudným čokoládovým mládencem jsem dodnes a berou ho i děti.Byl to kluk z děcáku,nepracoval,ale co jsme se poznali od té doby pracuje a je nám dobře.Věděl jsem že v děcáku,měl několik kluků,ale zamiloval jsem se a vůbec mi to nevadilo.
24. 10. 2015 v 11:13Off-line onlip  (61/180/84)
Anonym (Luky), Aranel: Není důvod stydět se, že k tomu ještě nedozrál čas. Naopak, je lepší, že se to dosud nestalo, než aby se to stalo tak, že budete chtít zapomenout. Luky, klukovi to naopak řekni. Cestu, jak ze setkání udělat zážitek do konce života, budete hledat spolu. Pokud bude zkušenější, jeho úkolem je provést tě tím. Neboj se říkat, co nechceš; to neznamená, že bys něco kazil. A taky: Nejsi chudák. Jen hrozí, že když to budeš dlouho opakovat, staneš se jím. Oba jste dokázali vlastním úsilím zhubnout, to je hodno obdivu. Není důvod, abyste nepřekročili i další metu - až to bude mít přijít.
24. 10. 2015 v 12:23Off-line 3mHood  (34/-/-)
Mě by potěšilo, kdyby mi kluk řekl, že jsem jeho první a že bych ho odpanil.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload