Délka penisu, moc velké?

19. 11. 2015 v 16:48
Anonym

Cus, mam pero 22cm, vetsina kluku mi tu delku neveri a kdyz jim poslu foto nebo ukazu, reknou ze je to moc velke a je po srande :( nevim co delat? prijde vam velky? fakt nelzu, nejde mi o to se zviditelnit atd. :) prosim jen mi poradte nebo reknete co myslite

19. 11. 2015 v 16:54
Anonym

To mam taky v planu, ale vetsina odmitne
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Každý to má rád jiné...neexistuje definice toho, co je moc velké a co moc malé! ... mně to osobně vůbec nevadí :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym: Mám ještě o kus víc jak ty, a jako pravda je, že když má k něčemu dojít, tak taková velikost už dost kluků spíš odradí .. ale najdou se i takoví co jim to vyhovuje, chce je to jen najít :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kamik: I ten anal se dá, ale jak říkám, chce to kompatibilního parnera ;)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme, ve skutečnosti jsi to sem napsal protože chceš, aby se ti ozývali zájemci... :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Mám 20/5 a už i toto není pro každého vždy příjemný. Ne vždy je výhodou mít velký penis.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Souhlas qwert1, rozhodně to není vždy zrovna výhra.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mám anál pasivně docela rád, je to opravdu velmi hezký, intenzivní pocit, zvlášť, když to děláš s někým, kdo tě miluje a je na tebe něžný. Já bych akceptoval i těch 22 cm, nepřirážel by úplně, jen do 2/3 a bylo by to myslím OK. Stejně bych akceptoval i třeba partnera s malým, do 10 cm, přirážel by úplně a když tak existují dilda a jiné pomůcky. Hlavní je partnera milovat, pak na tom, jaký má partner penis záležet opravdu nebude.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kamik: jo, to je asi fakt, že ve spodním prádle, plavkách, sprchách, atd. to vypadá asi dobře, ale to je tak nějak jediná výhoda :)
honza.kren93: to je sice fajn řešení přirážet jen na 2/3, ale prostě to pak pro toho aktiva není ono, možná to ostatní maj jinak, ale já potřebuju stimulaci po celý dýlce, a když ho máš skoro čtvrt metru a partner ti tam pustí půlku, tak ti to prostě chybí.
honza.kren93: to je sice fajn řešení přirážet jen na 2/3, ale prostě to pak pro toho aktiva není ono, možná to ostatní maj jinak, ale já potřebuju stimulaci po celý dýlce, a když ho máš skoro čtvrt metru a partner ti tam pustí půlku, tak ti to prostě chybí.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ještě že ho mám malýho :D ;)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rrek bych, ze to je na hranici unosnosti, ale na me nesmis dat, pro me je to hodne o tvaru a proporcich, jsem proste Esthetique.... ha ha ha kdybys videl ty TUNY LIDI NA GRINDRu, co se me praj jak velky mam pero, kdyz si prectou, ze jsem TOP/VERS.... tech bukvic co hledaj pouze napln svyho analu a cim vetsi tim lepsi, to by ses divil!!! bejt tebou tak nezoufam... najde se dost chtivejch (p***lek) ha ha ha ha
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak jsem výše napsal, už se mu ozývají zájemci, nemýlil jsem se. Aspoň v něčem je tato rádobyporadna dobrá :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ked tam niekomu vojde ruka az po biceps, tak je 22 cm len sparatko
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Me treba 20cm penis nevadi me se do zadku vejde
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

22 cm no a?? Este sa to da...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mám ještě o něco víc a v poho. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit enormní zájem.
Nahlásit

Gino57: souhlasím s tím, že zájem o to je fakt velkej :) ale pak v reálu to ne každej zvládne, ať do zadku nebo do pusy :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ahoj měl jsem podobného přítele. Ze začátku to bylo těžší, ale pak jsem si na to zvyknul a teď je těžké najít někoho, kdo by mě tak uspokojil. Tudíž rád tě poznám. :)
Nahlásit

Ty jo :) rád bych vyzkoušel :) a ani se nebojím :) když tak pisni :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Prasata! Je mi na blití z toho jak se tu akorat predhanite.. Ubohost..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

No pro mě velikost akorát :-) Jen autor příspěvku to napsal před rokem a půl.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Délka parádní,když je dobře tlustý,klidně vysaju!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Každopádně velké p**o je hezké
Nahlásit

Pro mne neni nic moc velky a rozhodne ti to verim
Nahlásit

Pořádný p**o je skvělý
Nahlásit

No jen jestli takový penisy skutečně existujou? myslím že asi moc ne
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dost podobný problém.. akorát s tloušťkou p**a. Taky už jsem kolikrát dostal stopku
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Velikost p**a je aktuální pořád
Nahlásit

Napiš :) , podle mě akorát ;)
Nahlásit

Čím větší,tím lepší!!!
Nahlásit

Místo aby byli rádi , že narazili na někoho , koho příroda obdařila pořádným vybavením , tak si budou ještě vymrčovat. To já bych hned bral :D
Nahlásit

Taky bych to bral, možná jenom kecá..
Ale po 5 letech už je to jedno :D
Ale po 5 letech už je to jedno :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klidně mi napiš, miluju velký p**a!
Nahlásit

Tak posli a uvidime kazdopadne si nemyslim ze by to byl problem
Nahlásit

Téma už je poněkud staré, ne? Taky patřím k těm, co by velkého rádi zvládli. Pokud by se našel nějaký mladý kluk, co by rád víc než jen sex a rychlý zážitek, ať se ozve.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak jsem si dal tu práci a přečetl si všechny komenty.... tak za prvé k uspokojení řitního otvoru stačí už nějakých 6-7 cm, je to stejné jako když se uspokojuje žena. Vše co je navíc, je spíš o té představě, že každý touží o max péru, Tak to vidím aspoň já, který je ujetý naopak na malé, ale funkční ocásky :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Taky rád zkusím vetsiho
Nahlásit

Hahahaaa (57/-/-)
stačí už nějakých 6-7 cm
------
To máš spíš z obavy aby si nezajel do nutelly, ty náš řitní otvore..... :-))
stačí už nějakých 6-7 cm
------
To máš spíš z obavy aby si nezajel do nutelly, ty náš řitní otvore..... :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hahahaaa: Dovolím si lehce nesouhlasit. Zažil jsem jak menšího, tak velkého. S větším byl vždy větší tlak na prostatu, což mě hodně bere. A asi jsem nějak anatomicky zvláštní, že mě velký (když to partner umí) nebolí i když je hluboko. Ten pocit roztáhnutí mi byl zpočátku nepříjemný, ale pak se to nakonec ukázalo jako velmi vzrušující.
Ale slyšel jsem příběhy jak naopak jsou páry, kde ten pasivní partner má s velkým potíže. Prostě jde jen o to aby se to spárovalo správně.
Mně zpočátku přišlo povrchní hledat takhle napřímo někoho s velkým, protože hledám i něco víc, ale protože sex k tomu patří, je asi lepší vyhovovat si i v tomhle.
A mimochodem buď rád, že jsi na menší, protože kluků s menším je rozhodně víc než s velkým.
Ale slyšel jsem příběhy jak naopak jsou páry, kde ten pasivní partner má s velkým potíže. Prostě jde jen o to aby se to spárovalo správně.
Mně zpočátku přišlo povrchní hledat takhle napřímo někoho s velkým, protože hledám i něco víc, ale protože sex k tomu patří, je asi lepší vyhovovat si i v tomhle.
A mimochodem buď rád, že jsi na menší, protože kluků s menším je rozhodně víc než s velkým.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Power:
sám jsi řitní otvor i s tou tvojí nutelou :)
sám jsi řitní otvor i s tou tvojí nutelou :)
Nahlásit

Forbigc**k:
Já jsem ale nepsal nic o tom, že by mělo, nebo nemělo bolet, jen jsem napsal, že na vzrušení bohatě stačí i ta malá míra :)
Já jsem ale nepsal nic o tom, že by mělo, nebo nemělo bolet, jen jsem napsal, že na vzrušení bohatě stačí i ta malá míra :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Hahaha tak těch 7 cm stačí když počítáš centimetry který sou vevnitř jenže ty potřebuješ i pár centimetrů kvůli třeba hýždím. Jako je fajn když je pasiv ohebnej a lehne si na záda tak stačí když se prohne natolik aby měl kolena u uší a aktiv snadno pronikne i s menší velikostí ale když je pasiv d***l co si k tobě stoupne zády a ty dělej co umíš tak je i 15 cm málo. Globálně vzato každý si musí najít partnera dle svých vlastních preferencí:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.