Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Miluju svého nejlepšího kamaráda

28. 12. 2015 v 22:02Off-line Pernik  (29/187/85)
Zdravím všechny omluvám se bude to delší,asi před pěti lety jsem se zamiloval do kamarádova bratránka jménem Láďa.Už po týdnu jsem se stihl zamilovat a neskutečně mě okouzlil.Celých 5 let ho miluji a nevím co s tím.Jednou jsem mu vše řekl jak to k němu mám.Vzal to celkem dobře,ale jasně řekl,že je na holky a nic nebude.

Nedávno byl u mě na návštěvě a já řekl věc kterou si budu hodně dlouho vyčítat.Neskutečně mě přitahuje a já mu řekl jestli by nechtěl udělat dobře pouze já jemu asi víte co tím myslím dost mi to tehdy ujelo a byl to zkrat za ty léta jsem proste udělal chybu.Celkem ho to zarazilo a řekl mi,že mu to přijde ujeté tak jsem se mu omluvil a řekl mu ať na to zapomene.Potom když ten den odjížděl tak mi řekl,že příště jsem na řadě já na návštěvu,abych přijel k němu.Tak jsem si říkal,že to co jsem řekl nějak přešel a nechal to být tak jsme se rozloučili a on tedy odjel.Ten Večer jsem mu napsal sms jestli v pořádku dojel.Na to mi neodepsal a já se začal bát jestli se nakonec přece jen nezlobí a mé obavy byly zprávné.

Protože kdykoli jsem se ho snažil kontaktovat tak mi neodpověděl tel nebral.Až jednou mě napadlo zavolat od kamarádky,což nečekal hned to vzal.Začal jsem se mu omlouvat a tak řekl,že si je schopen se mnou zatím pouze jen obecně psát,ale že se nechce vídat.

Potom jsme si párkrát psali dokonce i vtipkoval potom přišli Vánoce tak jsem mu napsal Vánoční sms na tu odpověděl,že děkuje a popřál také víc nic. Po vánocích jsem se snažil mu napsat ale neodepsal.Hodně mě to trápí je to můj nejlepší kamarád a první láska dohromady.Víte když jsem s ním ikdyby kolem mě prošel nejhezčí kluk na světě tak já mám oči jen pro něj.Časem jsem se smířil s tím,že jeho jako kluka mít nebudu pomalu jsem se s tím smiřoval hodně jsem se nabrečel.

Pořád na něj myslel.Časem se oběvil kluk který se mi také líbil povahově i vzhledově začli jsme se scházet,ale zatím k němu nic necítím.Stále mě hryže svědomí.Několikrát jsem se mu omluvil,ale ne osobně bydlí hodně daleko.Poslal jsem mu tedy Vánoční dárek s dopisem dárek mi ale přišel zpět s tím,že ho nechce přijmout.Tak jsem mu tedy dopis poslal přes pc zatím na něj vůbec nezareagoval.

Dost mě to trápí jsem smířen,že jako kluka ho mít nebudu,ale hrozně mě trápí,že bych měl ztratit nejlepšího kamaráda kvůli tomu co jsem mu řekl a kvůli tomu,že jsem do něho zamilovný.Nechci o něho přijít pořád na to myslím a trápí mě to mám v plánu se za ním vydat do prahy a překvapit ho a říct mu dlouhou omluvu osobně myslíte,že to mám udělat? Krom toho on ví,že bych se do prahy sám nikdy nevydal nikoho hledat.Vím ale adresu a za ním klidně pojedu miluju ho a udělám cokoli.Budu rád za jakoukoli smysluplnou radu děkuji Honza
28. 12. 2015 v 22:09Off-line Bosh  (29/180/-)
Zapomeň na něj. Čím víc se ho budeš snažit kontaktovat tím víc tě to bude žrát. Ty ho možná považuješ za nejlepšího kamaráda ale on tebe, očividně, ne. Každý si tím prošel tak se to zbytečně nesnaž oddálit.

Já jsem to měl podobné, nesnažil jsem se to nijak lámat přes koleno a po čase to přešlo a je mi fajn :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload