Bojím se toho co vy na to?

29. 12. 2015 v 22:34
Anonym

Ahoj, chtěl jsem se zeptat když provozujete první nebo stálí analní sex nemá to náké důsledky? Nebo jsem slišel že z toho může bít rakovina co si o tom myslíte upřímě prosím o nic sprostého nebo neslušného

Ahoj důsledky to nemá žádné.
Já jak to měl poprvé tak mě to bolelo ale jde o to že ten kluk nebyl zkušený a blbý jak to jen jde.
Pokud to budeš dělat měj ochranu protože nikdy nevíš s kým naposledy spal a zda není nemocný HIV / AIDS pro jistotu a mějte k tomu i gel.
Ze začátku to bolí ale to je tak vždycky.
Postupem času jak to budete mít častěji tak to přestane bolet
Já jak to měl poprvé tak mě to bolelo ale jde o to že ten kluk nebyl zkušený a blbý jak to jen jde.
Pokud to budeš dělat měj ochranu protože nikdy nevíš s kým naposledy spal a zda není nemocný HIV / AIDS pro jistotu a mějte k tomu i gel.
Ze začátku to bolí ale to je tak vždycky.
Postupem času jak to budete mít častěji tak to přestane bolet
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když tě bije rakovina je to zlé... o něco více, než když z toho může být rakovina.... a tomu nezabrání ani stálí či stálý anální sex či nesex.....
Nahlásit

29. 12. 2015 v 22:44
Anonym

Ne mě de o to když budu provozovat sex (jestli) z toho muže bít RAKOVINA

Nikdo ti nezaručí že ne, ale šance je natolik malá že to je zanedbatelný. Ale jsou jiný aspekty který můžou nastat při častým provozování....

Já snad dostanu rakovinu z toho pravopisu... :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jako bych viděl FB: This post gave me a cancer :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rakovina není z análního sexu ale z toho co pojídáme. Nebo myslíš že penys vylučuje rakovinotvorné látky?
Nahlásit

Dnes se očkují mladí proti papilomavirusu, který může způsobovat nádory, jak děložního čípku ( u ženy) análu u mužů. Takže bych se toho v dnešní době toliko nebál. Spíš by byl problém při nepoužívání lubrikantů vzniku hemeroidů a zničení tlustého střeva u análu, častým sexem na sucho.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.