Jak najít toho pravého?

Ahojky klucíííí :)
Jak mám najít kluka pro sebe ? Na seznamkách to nějak nejde a já se trošku stydím :D :D :D Prosím o pomoc :*** Jsem z Ústeckého kraje a když mě někdo chce tak je ode mne strašně daleko... :///
Nemyslím si o sobě že jsem krásnej, ale už bych si někoho konečně rád našel. Neo někdo najde mě ??? Jsem pořád sám a nemám se k komu přitulit ... a to mi chybí... :(
Jak mám najít kluka pro sebe ? Na seznamkách to nějak nejde a já se trošku stydím :D :D :D Prosím o pomoc :*** Jsem z Ústeckého kraje a když mě někdo chce tak je ode mne strašně daleko... :///
Nemyslím si o sobě že jsem krásnej, ale už bych si někoho konečně rád našel. Neo někdo najde mě ??? Jsem pořád sám a nemám se k komu přitulit ... a to mi chybí... :(

Co znamena strasne daleko? jestli se bavime o Cr, tak pojem strasne daleko bych asi nepouzival
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Treba se zvednout od pc a jit nekam mezi lidi?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano bavím se o ČR... Příjde mi blbost jet někam 300 km jen proto abych se viděl a s klukem a pak to skončilo... Vím ní to trochu divně ale pro mě je to tak... :/// A když mám jít od PC a jít mezi lidi tak jak poznám, že zrovna on je GAY ??? :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Samozrejme ze nemusis jezdit za kazdym, s kym si vymenis tri vety. po delsim psani uz treba stoji za to, sejit se nekde na pul cesty, ne? vsechno jde, kdyz se chce...jak poznas ze je nekdo gay? usmejes se na nej, das se s nim do reci?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Partner se nejlíp hledá mezi kamarádama :-)
Nahlásit

Marthyn: jj vypada to tak, asi to nekomu prijde hrozne funny mazat ty komentare...
Nahlásit

Ivan.ch: áááno usměju se na něj a dostanu dělo ;) aspoň teda tady na šluknovsku až po vanďák (byl v tv)

No dle mého názoru se ideální patrner najít nedá. Myslím tím definici slova najít. To vše musí vzniknout mezi vámi... Věř, že vím o čem mluvím.
Párktát v životě jsem byl opravdu zamilovaný nebo jsem si to myslel a říkal si jak ten dotyčný je onen pravý.. A nebyl... Přišlo to až s jedním klukem v tuto chvíli, nelíbil se mi a ani jsem ho nechtěl. On se chtěl sejít sešli jsme se a věř mi, že od té doby jsme nerozluční. A já se postupem času dost zamiloval a vyhovuje mi naprosto vším.. Tak se podle mě pozná ten pravý... Jen škoda, že to nevidí on tak nějak stejně jako já :-D
Hlavně nepropadej panice a to, že by vás dělily nějaké ty kilometry je o ničem věř mi... Já miluju kluka, který je 200 km daleko a ano, není to lehký. Ale dá se to... když se chcete scházet prostě si vždy najdete čas a prostředky na to aby jste se sešli... To je alespoň můj názo.
Párktát v životě jsem byl opravdu zamilovaný nebo jsem si to myslel a říkal si jak ten dotyčný je onen pravý.. A nebyl... Přišlo to až s jedním klukem v tuto chvíli, nelíbil se mi a ani jsem ho nechtěl. On se chtěl sejít sešli jsme se a věř mi, že od té doby jsme nerozluční. A já se postupem času dost zamiloval a vyhovuje mi naprosto vším.. Tak se podle mě pozná ten pravý... Jen škoda, že to nevidí on tak nějak stejně jako já :-D
Hlavně nepropadej panice a to, že by vás dělily nějaké ty kilometry je o ničem věř mi... Já miluju kluka, který je 200 km daleko a ano, není to lehký. Ale dá se to... když se chcete scházet prostě si vždy najdete čas a prostředky na to aby jste se sešli... To je alespoň můj názo.
Nahlásit

Já ho právě našel :* A jsem moc šťastnej :):***** Miluji ho z celého mého
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

CrazYmeeeN: Gratuluju :)
Nahlásit

Během dvou dnů? Well, that escalated quickly...
Nahlásit

Made_for_man: Já ji zažil, dá, ale bylo to naživo :-)
Nahlásit

No to jsem zvědav, jak dlouho vám to vydrží. :D Tím samozřejmě nechci říct, že vám to nepřeju. :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.