Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Útoky na ženy

08. 01. 2016 v 15:47Off-line Anonym
Tak co pak, kde se schovávají všichni sluníčkáři teď? Tak chytré to bylo...
http://www.novinky.cz/…ke-zeme.html... a teď si představte, vyhrát volby ten zaprodanej rakušák.
08. 01. 2016 v 16:11Off-line igy  (38/173/81)
Co je to za nesmyslný výkřik? A hlavně - toto je poradna, navíc na gay seznamce, tak co to sem taháš? Přijde mi to úplně stejně relevantní jako ten dotaz na fotky mrdky.

Ale ok, dovolím si odpovědět, když jsem i já občas nesmyslně označován za sluníčko (nevím proč,, asi že je nechci všechny postřílet hned na hranici):
Pomoci se jim mělo, ale jenom těm, kteří to potřebovali. A jenom těm, kteří jsou připraveni se integrovat. Jakékoliv nezákonné jednání mělo být okamžitým důvodem o vrácení zpět. A stejně tak jakékoliv stížnosti na podmínky pobytu zde, protože to je jen známka, že na tom zas tak špatně nebyli. A jakékoliv souhlasy s nezákonným jednáním (včetně prohlašování, že šaria je nad zákonem) mělo být jasnou známkou pozastavit jednání o azylu, dokud se nenaučí, jak to tu chodí. Ale hlavně měli všichni projít tábory na hranicích Evropy, aby se postupně odbourali právě ti nepřizpůsobivý.
To je můj názor a myslím si že většiny tzv. sluníček. Otevřít hranice a pustit sem kohokoliv je nesmysl. Odříznout se od světa a nepustit sem vůbec nikoho, ani ty, co to opravdu potřebují, ale taky.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 01. 2016 v 16:46On-line Richard33  (44/185/80)
Jen dotaz k nicku.... co vidíš jako gay pozitivního na Rusku?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
08. 01. 2016 v 16:58Off-line Anonym
Igy, já s tvým názorem souhlasim. Spíš poukazuji na ty, co to brali opravdu, ale opravdu ze srdce bijící a mysleli si, jak každý z nich je prostý chudáček, který si zaslouží být ihned přijat mezi nás s veškerou péčí.. a proč? Protože válka.. - a takových bylo myslím až dost... a důvod jména "rusofil" bylo pro zpestření debaty, vím, jaký se tu teď pojedou bomby od buzničehm-ek, co jsou z té americké homosexualní lobby úplně zcvoklý.
08. 01. 2016 v 17:12Off-line Anonym
Richard33: Narozdíl od vás vidím na Rusku pozitiva dost... a nedržím si před očima stále jen papírek s velkým nápisem "homosexualita". ;) A ne, taky neříkám, že tam těch pozitiv je víc, než negativ. Jen mě neovlivňují zcenzurované zprávy Evropskou unií.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload