Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vykrouceniny

22. 02. 2016 v 21:59Off-line Anonym
(Hlavně si nezapomeňte postěžovat, že píšu anonymně.)

Jak už asi název vypovídá, chci probírat ty, které tu tak běžně nazýváte 'vykrouceninami' a já už toho začínám mít vcelku po krk. To jsou pořád samé žvásty o toleranci, ale čím se liší právě tohle od naprosté netolerance? Vážně nechápu, kdo kdy řekl, že je právě tohle 'zakázáno' a všechno ostatní je hrozně super. Všude, kam se dostanu, o podobných lidech čtu jak o odpadu, od kterého se členové naší komunity distancují. "Gay jsem z toho důvodu, že jsem na kluky a tohle se tomu nepodobá." - To říká každý druhý. Můžete mi laskavě říct, kde končí chlap a začíná nějaké mezistádium měnící se na ženskou? Neříkám, že každý nemůžete mít jiný vkus a plně akceptuji i vaši nelibost, protože to je i proti mému gustu, ale to prostě občas nemůžete mlčet a brát je jako součást komunity? Patří sem stejně jako každý, kdo to tak cítí uvnitř. Upřímně absolutně nevidím rozdíl mezi tímto a běžnou diskriminací například ze strany homofobů.
22. 02. 2016 v 22:04Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
My bychom mlčeli, ale to na ně někdo nesmí pořád upozorňovat a vést o nich diskuzi, viz ty a ten tvůj brekot tady. :-P
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 02. 2016 v 22:08Off-line Anonym
Lukino_Luk: Dobře. To beru, ale stejně jsem cítil potřebu to nějak vyventilovat, protože žehrání na ně tu vídám dost často a fakt mi to leze na nervy.
22. 02. 2016 v 22:13Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Milý anonyme, příroda mi nadělila ústa a hlas, stejně tak schopnost vyjadřovat se psaným projevem. A jelikož tu máme demokracii, považuji za normální se vyjadřovat a sdělovat své názory. To, jestli je na ně někdo zvědavej nebo jestli jsou podle někoho správné nebo špatné, je úplně jiná věc. Očekávat mlčení nemůžeš, taková doba je už naštěstí pryč.
Bylo to tu už několikrát - gaye spojuje pouze sexuální orientace, nic víc. Nelze čekat, že budeme všichni nějací jenom proto, že jsme teplí ;-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 02. 2016 v 22:30Off-line Anonym
ThomPrag: A totalitní režim do téhle diskuze nenápadně vsunuješ proč? Já jsem snad psal něco to tom, že máte zákaz se tady o tom takhle vyjadřovat? Nepsal a nezlob se na mě, jenže tohle se dá napsat v podstatě o čemkoliv, tak proč rovnou nezrušit veškeré debaty, když už máme tu demokracii a vykřikovat v Praze na náměstí "Podpalte Hrad!" je naprosto v pohodě, jelikož ten člověk na to přeci má posvátné právo. A proč sem já pro změnu tahám tohle a hrotím to? Protože člověk by měl tak nějak intuitivně tušit, co se patří říkat, a co už je za hranou. Když potkáš na ulici někoho, kdo se ti nelíbí, budeš na něj křičet: "Jdi na plastickou operaci, obludo!", protože naše země je přeci svobodná? Ano, udělat to můžeš, ale jestli to je správné, o tom vážně pochybuju. Neříkám, kdyby ti parta 'vykroucenin' včera podpálila barák a pomyslní příslušníci této skupiny to dělali běžně, jenže ubližují nějak někomu? Možná tak některým nervózním lidem, kteří nedokáží vystát zženštilost, přestože to je přirozený povahový rys.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 02. 2016 v 22:40Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Anonym (Plague): Tys psal něco o mlčení, tak jen upozorňuju, že nevím, proč by měl někdo mlčet, pokud jde o toto. Tady nikdo pálit hrad nechce, jen se lidi vyjadřujou, kdo se jim nelíbí. Zženštilé chování je velmi často chtěným projevem těch osob, nikoli povahovým rysem, natož přirozeným.
Jestliže je nějaký okruh lidí, nějaká skupina, ve které jsou jedinci, kteří dělají té skupině špatné jméno, je přirozené, že se ostatní z té skupiny ozvou. Budeš to muset přijmout jako fakt, jinak se tím budeš do smrti trápit ;-)
22. 02. 2016 v 22:45Off-line Anonym
SMC: S tím víceméně mohu souhlasit, protože mi také vadí exhibicionismus. Vlastně k tomu ani nemám moc co říct. Myslet si to jednoduše můžeš a já nikoho nenutím, aby se s nimi běžel hned objímat. Spíš mi jde o to věčné stěžování a jejich zavrhování. Každý je jiný, ale i tak by podle mě měli být respektováni.
22. 02. 2016 v 23:04Off-line Anonym
ThomPrag: Dělají nám špatné jméno? Dejme tomu, že v některých případech můžeš mít pravdu, ale tím pádem vidím problém v některých lidech. Ne všichni gayové jsou stejní a ne všichni zženštilí gayové jsou stejní. Ti, kteří všechny hází do jednoho pytle, jsou s dovolením jednoduše omezení. Jestliže někdo nevidí, že každý člověk není robot ze sériové výroby a nejde soudit skupinu podle chování menšiny, není to náš problém, a proto mi připadá tak nesmyslné řešit je. Od toho je tu ten zbytek. Aby dokázal diverzitu skupiny. Ne aby nadával na to, co 'ti zlí' dělají špatně, když už si to o nich tedy myslí.
22. 02. 2016 v 23:06Off-line Anonym
SMC: Souhlasím. :)
22. 02. 2016 v 23:07Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Anonym (Plague): Jenže takto společnost nefunguje. To je možná idealistická představa některých filosofů, ale realita je taková, že lidi prostě mají tendenci házet všechny do jednoho pytle. Někteří dokáží rozlišovat, ale určitě nejde o většinu. A platí to samozřejmě o čemkoliv obecně.
22. 02. 2016 v 23:10Off-line Lain  (102/-/-)
Nech si je každý aký chce byť , pokiaľ sa mi jeho správanie nepáči , vyhnem sa mu a idem ďalej. Jasné niekedy sú tieto "vykrouceniny" úsmevné ale tak, ak mi je niečo smiešne, tak sa na tom zasmejem no nie ? :D Ale nikoho nek***izujem, nesúdim ani nič podobné.
22. 02. 2016 v 23:12Off-line extreme  (32/-/-)
Mě to například přitahuje :D
22. 02. 2016 v 23:12Off-line Anonym
ThomPrag: No a z toho důvodu to tu přeci řeším. Copak máme zapotřebí chovat se stejně? Podle mě to není nutné. Sice to tak momentálně je, ale přeci se můžu pokoušet změnit to alespoň částečně, i když to je jako boj s větrnými mlýny. Vždyť LGBT komunita se také pokouší o nastolení rovnoprávnosti, přestože nikdy nenastane situace, že nás budou akceptovat úplně všichni na světě.
22. 02. 2016 v 23:15Off-line Anonym
Lain: A tak to má podle mě být. Děkuju za názor.

extreme: Každý má jiný vkus. Mně taky lehká zženštilost nevadí, i když afektovanost mě naopak odpuzuje. Oni ale prostě takoví jsou, tak nač je 'kamenovat'?
22. 02. 2016 v 23:18Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Anonym (Plague): Nerad používám slovo "nikdy", ale souhlasím s tím, že nikdy nebudou všichni brát gaye jako jiné. A stejně tak nikdy nebudou brát všichni (ať už gayové nebo ne-gayové) vykrouceniny. Řešit něco, co řešení nemá, je podle mě zbytečné, ale tak když tě to baví, hodně štěstí ;-)
22. 02. 2016 v 23:25Off-line Anonym
ThomPrag: To je mi jasné, ale z některých diskuzí jsem nabyl dojmu, že zženštilé gaye hází do jednoho pytle většina, a proto se snažím změnit to alespoň na menšinu. Nelze říci, že to nemá řešení. Může ho mít alespoň částečné, pokud se většina přestane degradovat svými názory takhle 'nízko' a nebudou jen přizvukovat, když to podle nich stejnak nemá cenu, jelikož si to myslí 'všichni'. Takový menší skupinový sebeklam.

Každopádně já se teď odeberu do říše snů. Děkuji všem ze názory, ač jsem s některými třeba úplně nesouhlasil. Od toho ale diskutování je. :)
22. 02. 2016 v 23:47Off-line Jan1993  (31/-/-)
Nejvíce tady jdou hlavně po lidech s nadváhou, jako by je snad chtěli znásilnit přes ten internet nebo co.. Často ty zlé věci psali i muži nad 20 let, dost nepochopitelné...O zženštilých tu také něco bylo, citliví kluci s jemnějším rysy nevadí, ale třeba ti co mají medový hlásek a nosí kabelku, tak nedělají úplně nejlepší renomé naší komunitě v očích heterosexuálů a někomu to vadí, pak moralizuje. Myslím, že ale heterákům nejvíce vadí náš sexuální styl života, který nezřídka kdy končí pohlavně přenosnou nemocí a ne zženštilost. Já normálním, hodným lidem ubližovat nechci a k zženštilým, kteří mají spi***uálně blíže k ženě už vůbec ne, takže asi tak. Hlavní je ať jsi šťastný. Jinak fotbalisté dokáží opravdu i být citliví, SMC a ano, Salerno je dobrým příkladem osoby která je až za hranou normálnosti hned v několika sférách.
23. 02. 2016 v 00:04Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Pokud mě takový "vykroucený" kluk osloví, což vzhledem k mojí tělesné konstituci(absenci sixpacku) nehrozí, tak se budu snažit, být k němu zdvořilý, ale do postele bych takového opravdu nerad.
23. 02. 2016 v 00:44Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Dsiv: Kdybychom tu tvojí větu rozebrali, tak říkáš že všichni jsou hovna (tedy včetně tebe) a ty jsi bez chyby...
Jen by mě zajímalo, jak se rozezná hovno bez chyby od hovna s chybou?
23. 02. 2016 v 07:00Off-line colombo  (103/192/90)
Anonym: Jsi tu anonymně a píšeš něco o vlastní upřímnosti ...? :)
23. 02. 2016 v 10:23Off-line neverici  (42/165/78)
Na rovinu, vykroucenost je zlozvyk, je to vytváření role ženy a její vnitřní podpora...nevím kde se kluk k takové věci dostane ale asi z filmů a z preafektovaných ženských. Vkroucenost je to co chtějí hodně krát vidět naše fag hags (holky co kamošej s buzíkama) a myslým že to tomu klukovi najednou zustane; myslý si nejdřív jak je kůl ale pak se toho nemuže zbavit, a stěžuje si že ostatní jsou netolerantí...tak se chovaj svojsky ale neprebírej afekty ženských které ani neznáš, nebo jsi snad trandák - nic proti translidem.
23. 02. 2016 v 12:39Off-line da_ve  (44/167/-)
Já bych neviděl ani tak problém v zženštilosti, ale spíše v neustále potřebě spousty lidí na tomhle serveru někoho urážet. Jeden den to jsou tetky, druhý den šampónci, třetí den staří úchylové. A tak můžu pokračovat do nekonečna. Lidé píší na profily jiným urážky tvrdého kalibru a celkem nedávno se mě jeden týpek pokoušel sbalit tím, že hraním na lepšího a povýšeného, chrlil pomalu jednu urážku za druhou. Chtěl tak vypadat lepší jak já a tím pádem pro mě bezesporu atraktivní. Takže už to není jen problém tohoto serveru ale chování lidí k sobě navzájem.
Teď se najdou lidé, kteří podotknou, že to jsou jen vzdechy s kterýma nejde nic udělat, ale já za sebe říkám, že úsměv, slušnost a respekt k ostatním lidem je věc, který by neměla být zapomenuta.
23. 02. 2016 v 13:04Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Dave: Jak na tomhle serveru? Lidi jsou pračůráci všude, páč to čůráctví je lidská vlastnost. Všichni, kteří někdy pracovali ve šlužbách pro tu lidskou spodinu, tohle moc dobře vědí. :-P
23. 02. 2016 v 13:11Off-line da_ve  (44/167/-)
Lukino: Původně jsem chtěl jen reagovat jen dění tady, ovšemže nakonec se ukázalo, že to není jen zdejší problém, ale týká se to mnoha dalších serverů, ale hlavně reálného života, takže zmínku o tomto serveru ber s rezervou.
23. 02. 2016 v 14:42Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Růžové košile a obecně oblečení, které by spíše padlo na ženskou, nosí i heterosexuálové. :-P
23. 02. 2016 v 16:37Off-line Charles2300  (32/183/85)
Muslimove...cikany...a vykrouceny buzny do rady a ratatatatata...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 02. 2016 v 17:21Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Dsiv: jj, taky jsem tady svého času ironizoval a používal sarkasmus, bohužel to většinou nechápali :D
23. 02. 2016 v 18:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Charles2300: postav se do řady z**de, dneska střílíme podle abecedy a Ch je na řadě :P
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 02. 2016 v 20:50Off-line chris  (32/165/60)
Mi osobně vykroucení nebo zženštilí gayové nevadí, ať je každý takový jaký je.
23. 02. 2016 v 23:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Java: tak toho sem si užil dost za komunistů když mi říkali jak mám chodit ostříhanej a jak mám chodit oblečenej, docela mně fascinuje jak tu zas někdo někomu chce cosi předepisovat
23. 02. 2016 v 23:49Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Předpisy a příkazy na Vás. Češi potřebují diktát a výchovu. :-P
24. 02. 2016 v 01:45Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Právě, že vy ji potřebujete nejvíc, páč vás vychovávají dospěláci, kteří sami tu výchovu nemají. :-P
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2016 v 04:03Off-line i8051  (53/184/97)
Zacal bych tim, ze chlap se za svoje nazory verejne postavi, vykroucenina se schova za anonym .. bez urazky, jen realita :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2016 v 05:56Off-line BussterX  (103/130/150)
I8051: no to je pěkná p**ovina, leckterá vykroucenina má větší příslovečné koule než kdejakej našamponovanej chlapák - připosranec (tím nemyslím tebe :D)
24. 02. 2016 v 07:12Off-line esthetique  (41/-/-)
Správně, je třeba je brát jací jsou a naopak toho využít a o***at je.... ha ha ha ha ha
ale vážně, nemám s nimi problém, akorát bych si takového nenastěhoval do baráku natrvalo, cokoliv jiného lze
24. 02. 2016 v 19:55Off-line THX1188  (40/183/90)
Když bizzare, o kterém je tu řeč, nebude blbé. Pak je mi i ta kabelka jedno.
24. 02. 2016 v 20:04Off-line THX1188  (40/183/90)
Když jsme u toho, co říkáte na panáčka Yanis Marshall?

https://www.youtube.com/watch?…
24. 02. 2016 v 20:22Off-line Lust  (29/188/70)
Už si viděl chlapa v kozačkách s růžovou kabelkou, namalovanejma nehtama a ksichtem? Pak se div tvl.
24. 02. 2016 v 22:26Off-line Addam  (27/-/-)
Když je někdo vykroucený jak přeříznutá žížala ok.. ale opravdu se mě nelíbí, ba dokonce mě rozčiluje když takový lidé se chtějí zviditelnit, což taková individua rádi dělají.. a to mě pak už vadí!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 02. 2016 v 09:40Off-line neverici  (42/165/78)
Zdá se mi ze Vás hodně nepochopilo téme diskuze...tohle není o trandácích...to je jiná věc prevlíkači a tak...tady jde o chlapy co vypadají jako chlapi ale v momente ze neco reknou nebo se pohnou tak jsou vykroucený... ty přvlíkači to je jiná skupina transgender lidí které nikomu nepřistojí soudit pac to je jiný příběh.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 09. 2016 v 07:41Off-line Jan1993  (31/-/-)
Tak je pedofil a patří do vězení na několik let. Jestli o někom tohle víš, tak to musíš nahlásit PČR.
22. 09. 2016 v 08:04Off-line Charles2300  (32/183/85)
Ratatatatatatata
24. 09. 2016 v 22:01Off-line onlip  (61/180/84)
Včera jsem několik hodin cestoval s klukem, který byl na první pohled jasný. Nechoval se nijak výstředně, jen to bylo zřejmé. Žádné růžové kabelky, jen velmi upnuté kalhoty, kladení nohou, účes. Žádná přehnaná gestikulace. Ani v nejmenším ve mně nevyvolal pocit nechuti (ale ani žádosti). Jen jsem si řekl, jako otec dvou dětí, hochu, ty to budeš mít ještě těžké. Ale vzhledem k tomu, odkud kam cestoval, snad si zvolil obor, kde to bude každému jedno. Mít takového syna, neřeknu proti jeho směřování ani slovo, budu ho podporovat. Mé děti jsou totálně hetero, takže u nás je situace opačná, to ony říkají - jdi do toho. Tím nemyslí kabelky, ale případného kluka v domě.
25. 09. 2016 v 06:55Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
S rozumným člověkem nemám problém.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload