Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co mám dělat?

23. 02. 2016 v 14:06Off-line Anonym
Víte, měl jsem přítele, neznali jsme se dlouho. Ale miloval jsem ho a on miloval mě. Neviděl jsem důvod říct našim, že jsem, co jsem a že někoho mám, nevzali to dobře, logicky. Nutili mě, abych se s ním rozešel, tak jsem utekl z domu. Táta se objevil u mě ve škole a měl proslov, že mu to nevadí a že s ním můžu být. Vrátil jsem se, ale další den jsem měl rozhovor se mámou, že nechce, abych s ním byl. Snažil jsem se najít kompromis, to oni se nesnažili, bohužel i má sestra s bratrem se k nim přidali. Nakonec kompromis zněl tak, že ho nesmím vidět měsíc a potom jednou týdně, nevím co jim bylo do toho, ale já i on jsme to respektovali. Další den jakoby ten kompromis neexistoval a nutili mě se s ním rozejít. Rozešel jsem se s ním, ale ihned jsem mu napsal, že to bylo divadlo pro naše a po víkendu jsem e k němu měl stěhovat. Naši na to přišli...bohužel vyhrožovali, že za ním dojdou a e mu rozmlátí hubu, to jsem nemohl dovolit, abych mu ohrozil život, už takhle měl se nou jenom trable a starosti. Musel jsem se sním rozejít, už jen vůli jeho dobru. Nevěděl, proč jsem o udělal, teď se trápí a já se také trápím. Moc mi chybí a lituju toho, že jsem neodešel, ale také jsem chtěl, aby máma zase brala prášky a chodila k psychologovi. Místo toho beru prášky já, chodím k sychologovi já a nevím, co mám dělat. Hrozně moc mi chybí a miluju ho. Ani nevíte, jak ych byl rád, kdyby si tohle přečetla věděl, že jsem udělal kvůli jeho zdraví. Já už nevím, jak se s tím mám vypořádat. Ještě k tomu mi naši rpekli, že nesmím mít žadný vztah nebo kamkoli chodit a že mi už nevěří. Jsem dně, pomáhá mi jen nejlepší kamarád. Tohle je to nejhorší, co se i kdy stalo a nevím, jak na to zapomenout. Jak na tuhle situaci, tak bohužel i na něj.
23. 02. 2016 v 14:28Off-line colombo  (103/192/90)
Pokud chodíš k psychologovi, měl by ti pomoci, tady se toho nedočkáš, maximálně tě tu budou chlácholit, že vše bude dobré, ve skutečnosti ale bez efektu.
23. 02. 2016 v 15:28Off-line neverici  (42/165/78)
Přesně jak píše SMC pokuď ti není 18...
23. 02. 2016 v 16:29Off-line Titan24  (30/168/56)
Neviděl jsem důvod říct našim, že jsem, co jsem a že někoho mám, nevzali to dobře, logicky.
Tak proč jsi jim to říkal, když jsi neviděl důvod jim to říct? Ta celá věta nedává smysl, zadní část popírá přední. Kdyby tam bylo by... Alogické to není.
Rodiče mnohých tady to vzali dobře, když jim to synové řekli, ale chápu, že jsi asi z konzervativní rodiny.
24. 02. 2016 v 07:55Off-line bizenacbi  (52/182/90)
Pokud někoho miluješ uděláš cokoli a může ti do toho kecat třeba prezident. Tady nastala chybička. Drž se a snad to dobře dopadne. Prášky jsou jen dočasné řešení. Držím pěsti
.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload