Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Láska vs. kamarádství

03. 04. 2013 v 11:47Off-line Anonym
Ahoj všichni,
potřeboval bych poradit s jedním problémem a taky chci znát názor ostatních.

Asi přes půl roku jsem si emailoval s jedním klukem. Našel jsem ho na jednom foru a měl nějaký problém, tak jsem mu chtěl pomoct. Stali se z nás přátelé, nic víc a došlo to tak daleko, že mně dal i kontakt na jeho profil na Facebook.
Potom jsme se skamarádili ještě víc, ale z mé strany to bylo pouze přátelství. Dozvěděl jsem se posléze, že je gay, já jsem Bi(26let). Ale to stále nic na tom neměnilo, protože on má předsudky vůči Bi ohledně vztahů. Slíbili jsme si, že si navzájem budeme pomáhat a podporovat. On má nějaký problém, já mám nějaký problém. Nějakou dobu to bylo OK až na včerejšek. Psali jsme si na chatu a z něho vylezlo, že je mu to blbý, ale že mě miluje. Když jsem se ho ptal, čím jsem si to zasloužil, tak mně řekl, že mu rozumím, chápu ho, podporuju ho a že jsem u něho byl, když to potřeboval. Já mu na to napsal, že to kamarádi dělají, ale on že ne, že jsem víc jak kamarád. Ale dál mně napsal, že nechce, aby to tak bylo a že mně musí ublížit tím, že se na nějakou dobu ztratí, aby na mě zapomněl.

Tak se chci zeptat, je tohle normální nebo jak byste na to reagovali vy?
Mě se to velice dotklo, protože už z jedné věci, že jsme si něco slíbili a on to tímto porušil a já to chápu jako zradu! Udělal jsem pro něho určité věci, které by nikdo a nikdy neudělal a on se ve finále takto zachová... :-(

Předem díky za reakce

PS: Píšu to anonymně, protože nechci, aby to třeba on nebo někdo z jeho okolí našel pod mojí přezdívkou.
03. 04. 2013 v 12:01Off-line Last33  (31/179/62)
Co by za tohle někdo dal a ty to bereš jako zradu
03. 04. 2013 v 12:03Off-line RoMeRo  (29/175/85)
To je težké.... Třeba chce abys vnimal ze ho postradas. Kdyz spolu nejste.... :-)
03. 04. 2013 v 12:20Off-line Mikko  (30/192/-)
Jeho reakci a chtění se "odloučit" vcelku chápu.
03. 04. 2013 v 12:32Off-line Mr.Lambert  (31/-/-)
Chápat to jako zradu je hloupé. Spíš se snaž pochopit jeho jak mu asi je... To co udělal bylo, myslím nejlepší rozhodnutí jaké mohl udělat.
Ty mu asi lásku dát nemůžeš... byla by škoda, aby se v tom pak plácal sám a vyváděl.
Vrátí se a z toho co jsem pochopil to ani nemusí trvat dlouho ;).
03. 04. 2013 v 12:52Off-line Anonym
Jako upřímně nechápu, proč ho v tom ještě podporujete. Copak já můžu za to, že mě má rád? Už dřív jsme si říkali, že oba nechceme, aby to tak dopadlo a on to nakonec udělá. Já bych ho mohl mít i rád a mám ho rád, ale prostě není můj typ.

Na jednu stranu řiká, že mně potřebuje a na druhou se ztratí, to přece není normální.
A jako nevím, proč někteří si přejí to samé taky. Kamarádství je o důvěře a ne o zradě. Snažím se pomoct a strašně mě bolí, když tohle někdo udělá. Kdybych nebyl srab, tak si něco udělám. Myslel jsem totiž, že to je kamarád, který mě nenechá ve štychu a po tom všem, co jsem pro něho udělal, si to nezasloužím. Kdybych tak mohl říct, co jsem všechno udělal, to by byla asi katastrofa!
03. 04. 2013 v 12:55Off-line Mr.Lambert  (31/-/-)
Co bys udělal ty, kdyby to bylo přesně naopak? Myslím že tu máš odpověď, jestli milovat umíš :).
03. 04. 2013 v 14:01Off-line Anonym
Mr.Lambert: Kdyby to bylo naopak? To by snad ani nešlo, to je jedna věc, kterou tu nemůžu říct. A kdyby to bylo naopak, tak já bych si takovýho člověka cenil. Někdo si asi nedokáže vážit věcí, co pro ně druzí dělají a znaměnají ...

TSPZ: No, to jsem asi zapomněl napsat, on bydlí ode mně přes půlku republiky a viděli jsme se jednou, když jsem za ním přijel.
A já jsem mu nestačil skoro nic na to říct, protože se odpojil a vinu jsem mu žádnou nedával. Snažil jsem se to v ten krátký okamžik řešit, ale on mě nenechal a stál si za svým.
Já jsem s tím nic nezmohl, on to věděl asi už dopředu co udělá. Jenom mně to včera dost překvapilo, když to na mě vybalil, protože bych to ani ve snu nečekal.
03. 04. 2013 v 15:44Off-line Peteron  (103/-/-)
Nech ho zapomenout.. Chápu, že bys mu chtěl pomoct, ale kdyby si ho začal utěšovat, tak to ještě zhoršíš.. Měsíc, dva a neví o Tobě :) Jen mu dej najevo, že je vše ok, a až se to uklidní, budeš si s nim chtít opět psát.. :)
( Vlastní zkušenost, že nejlepší je zapomenout.. :) )
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload