Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nechápu to...

27. 02. 2016 v 15:24Off-line Anonym
Víte co nechápu,? Todle je stránka na seznámení! Tak proč sou tady fake profily?
27. 02. 2016 v 15:36Off-line colombo  (103/192/90)
Víš, to je to samé jako kdyby ses zeptal proč se krade, vraždí, znásilňuje když je to přitom zakázané... :-)
27. 02. 2016 v 15:46Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Na téhle otázce by se dala založit celá nová katedra Filosofické Fakulty brouku :D
27. 02. 2016 v 16:15Off-line Haru  (26/-/-)
Já osobně ještě na žádný fake profil nenarazila... Naopak, spousta lidí píše mě, že já jsem fake :D Ale ti lidé pravděpodobně ani nevědí, co to slovo vlastně znamená, jinak by takovou blbost ani nemohli napsat :D
27. 02. 2016 v 17:44Off-line Vlado2  (61/180/80)
Haru , neuraž se. Ty jsi totiž na tomto webu za naprostého exota a pro drtivou většinu zdejších uživatelů nejsi (a ani nemůžeš být) „zájmový objekt“, který by bylo účelné nějak „oblbovat“. A z toho vcelku jasně vyplývá, že se s falešnými profily těžko dostaneš do styku. Ale pokud budeš trošičku pozorněji prohlížet jednotlivé profily, tak nutně zjistíš, že až příliš velké procento uživatelů o sobě uvádí evidentně nepravdivé údaje – teď nemluvím o fotkách z netu.
Vidíš-li fotku nepříliš zachovalého čtyřicátníka, doplněnou údajem 25/nic/nic, není „něco“ v pořádku. Připomíná-li dotyčný na obrázku dobře vypaseného čuníka, kdy údaj o váze byl dělen minimálně dvěma, také se dá o důvěryhodnosti pochybovat. A tvrdí-li o sobě autor profilu, že je manažer + absolvent VŠ – ovšem ve věku maximálně 18 – pozastaví se nad tím i absolvent blbschule.
Nicméně tvrdím, že pokud si kdokoli na někoho podobného „naběhne“ a zbaští mu vše (i s navijákem), je to jen a jen jeho blbost. S tím se na internetu musí počítat. Zdejší seznamka fakt není nedělní škola, ani klubovna Rychlých šípů.
27. 02. 2016 v 18:16Off-line Haru  (26/-/-)
Vlado2 - samozřejmě, to nepopírám. Já tady cíleně prakticky žádné profily nevyhledávám a v naprosté většině případů jsem tu konverzaci s lidmi tady ani vědomě neiniciovala :) Jinými slovy, píšu si jen s lidmi, kteří si nějakou náhodou otevřeli můj profil, přečetli si ho, a ani to je neodradilo od toho, aby mi napsali :) A to jsou právě jen lidé, kteří mě i sebe berou takové, jací jsme a nemají žádnou potřebu dělat ze sebe nikoho jiného :)

Co mě ale naopak zaráží, je ta druhá situace, kterou jsem uvedla. Několikrát jsem se setkala s tím, že mě někdo považoval za "fake". Ale "fake" znamená přeci v překladu falešný, v přeneseném významu je to právě někdo, kdo ze sebe dělá někoho jiného. A to je právě to, čemu nerozumím, já tady vystupuji tak, jak se cítím, a nemám proč se nějak přetvařovat :) Vysvětluju si to tak, že většina lidí, kteří používají označení "fake", právě ani neví, co to vlastně znamená...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload