Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Falešní moralisti

03. 04. 2013 v 19:07Off-line Dell  (28/183/61)
Dneska mi napsal jeden nejmenovaný týpek a jelikož jako první fotku poslal své p**o a jako druhou fotku obličej, tak jsem se nenamáhal odpovídat, ale osočil mě, že jsem povrchní, že je inteligentní a má charisma a já mu nedal ani šanci.

Připadá mi pěkně hloupé, že mi někdo tvrdí, že jsem povrchní a přitom určuje sám, že inteligence je více než vzhled. Zdá se mi to pokrytecké.

Většinou když je někdo ošklivý, tak slyšíte, že na vzhledu nezáleží. Ale dle mého názoru minimálně pro začátek vztahu je velmi důležitý, charakter poznáváte docela dlouho. Nikdo neukáže své chyby hned.

Ikdyž krása dokáže být velmi subjektivní, jaký máte názor na to vy?

Vzhled x Charakter (Peníze, zázemí apod) Co je pro Vás podstatné a jak měníte prio***y?

Dle mého svoji patří k svojim a je pravda, že se mi nestalo ještě, že bych viděl nádherného chytrého kluka se škaredým ňoumou.
03. 04. 2013 v 19:15Off-line Rover  (37/189/73)
Takových diskuzí už je tu mraky. Prvotní je vzhled. Na základě vizuálních "kvalit" se rozhodujeme, zda se s dotyčným vůbec bavit. Ale vůbec se nemusí jednat o subjektivní krásu.
Po tomhle prvním zaujmutí vzhledem však přichází nejpodstatnější atribut nadějného partnera - inteligence.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2013 v 19:34Off-line Rover  (37/189/73)
(Och, chtěl jsem napsat "objektivní" krásu.)
03. 04. 2013 v 19:41Off-line Boy94  (27/174/65)
Správně, pokecat si můžete i s ošklivým (se mnou :D ) ale na vztah chcete někoho pěkného :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2013 v 20:25Off-line Grappa  (31/197/75)
Takže, kto tvrdí o sebe, že na vzhlade nezáleží je nato väčšia šanca, že je škaredý?
03. 04. 2013 v 20:27On-line Richard33  (44/185/80)
Asi tak, pokecám s kýmkoli, ale sejít se a (nebo) mít spolu sex už je trochu jiná liga, kde si prostě vybírám koho jo, koho ne. A nejen podle vzhledu.

U některých lidí cítím ale to, že se vybírají na pokec jen ty, se kterýma by se pak dalo i zasexovat. Nic proti, každý to má nějak.
03. 04. 2013 v 21:47Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Ono taky záleží na tom jak dlouho dotyčného znáte, než se dáte dohromady. Přesně tak jsem to totiž měl s mým přítelem - znali jsme se již delší dobu a i když jsme o sobě nevěděli, tak jsme si skvěle rozuměli. Když se mi přiznal, že se mu líbím, tak bylo celkem jasno :)

Takže u mě fyzický vzhled nehrál až tak velkou roli, takže to jde do značné míry i bez toho. Nicméně jsem rád, že to dopadlo takhle, protože v zásadě vím co od něj očekávat.
03. 04. 2013 v 22:26Off-line Tien213  (42/-/-)
Ano je to krute ale zial
ja osobne sa povazujem za skaredeho cloveka aj ked mi par ludi hovory ze to nieje pravda. ak by som ale bol hoc aj ten najskaredsi clovek na svete, neznizuje to moje prehnane naroky na partnera. ano mozno som uz zavrhol niekolko dokonalych charakterov a nadhernych dusi ale ja hladam dusu a charakter v peknom obale. nakoniec sa to obracia proti mne kedze som stale panic. radsej ale zomriem ako Newton (snad aj Jackson) ale krasa je pre mna dolezita bez ohladu na to co to o mne vypoveda..
03. 04. 2013 v 23:25Off-line igni  (36/192/130)
Pro me osobne je dulezity charakter. Jsem ochoten odpustit kdejakou vadu na krase (pokud ten clovek neni vylozene odporny) pokud to nahrazuje intelektualem a chrakterem. A naopka to u me rozhodne nefunguje, muze to byt klidne top model, ale bez mozku me proste absolutne nebude zajimat. ;) A samozrejmen idealni je najit si oboje, ja osobne jsem v tomto nadmiru uspokojen po vsechn strankach ;)
PS: A ano krasa je subjektivni, kazdemu se libi neco jineho a nekomu se treba i libi ten charakter a o vzhled mu naprosto nejde ;)
03. 04. 2013 v 23:40Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Já vždycky v těchto věcech vyzdvihuji maximální benevolenci. Každý je nějaký a různí lidé si vybírají různé partnery. Leckdo by si řekl třeba o mém způsobu výběru partnera, že je povrchní. Ale já mám na to jediný argument - stále nám to funguje.
Když si někdo vybírá podle vzhledu, nesoudím jej za to. Dělám to taky. A spousta lidí říká, že je pro ně hlavní intelekt, ale znám případy, kde jim prostě stačí, aby na sebe byli hodní (teď je jedno jestli je to homo nebo hetero pár) a měli se rádi. I takový vztah funguje.
Popovídám si s kýmkoli, ale na vztah se mi člověk musí líbit i fyzicky. A to je dost subjektivní měřítko. Ono to stejně všechno vždycky dopadne jinak. :D Fakt jediné, co bych lidem poradil je, ať jsou otevření... Neříkám, že je potřeba potlačovat morálku. Ale zjišťuji, že spousta lidí, kteří moralizují mají daleko špinavější pozadí a proto se od lidí, jejichž "morální historii" neznám, nenechám moralizovat. Ať si o mě myslí kdo chce co chce, já vím, jak to je, moji přátelé to vědí a zlí jazykové mnohdy ani pravdu vědět nechtějí, hlavně, že je senzace. Už před 200 let psali literáti o úpadku společnosti a to trvá podle mě dodnes. Jen někdo si na to furt hraje a někdo je prostě otevřený a bere věci jak jsou.
18. 03. 2020 v 23:17Off-line Rumpelstillskin  (33/-/-)
Krása, alebo charakter... večná otázka. Ale ja dávam do pozornosti slovo kalokagatia. Krása charakteru veľmi často prichádza s krásou tela. U niekoho vyzerajú jazvy brutálne sexy, niekto tučnejśí vyzerá ako mocný maco, pri ktorom vám vlhnú trenky a niekto, kto má možno dokonca menej kíl vyzerá ako lenivé prasa. Niekto vyzerá ako lesný boh, iný ako zanedbaný hastroš.
Zvykli sme si používať slová ako pekný a škaredý, ale tieto slová v skutoćnosti málo popisujú. Ak zbadáte śkaredého ćloveka, asi ťažko pri ňom použijete slovo udržiavaný, elegantný, statný. Alebo opačne, keď zbadáte elegantého chlapa, ktorý má pár kíl navyše, aj keď nebude váś typ, asi z úst slovo škaredý nevypustíte. Takže chlapi, čo vám príroda dala, či nedala, na to sa vykašlite. Parfum si vie kúpiť každý, fitko, joga, pilates (nehodiace sa škrtnite) existujú, sprchu má doma dúfam každý, holiči nestoja majland, základnú prírućku zdravej výźivy si tiež kaźdú dokáźe prećítať a keď absolvujete toto, čo je pre mnohých samozrejmosť, nikto o vás nevyhlási, źe nie ste koitabilní. Potom treba uź len popracovať na tom, aby ste neskazili dojem, keď otvoríte ústa. Milujte sa a... nemnožte choroby. Toto nie je pokémon, "catch ´em all" sa na toto nevzťahuje :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload