Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co na vlasy, aby nebyly mastné a aby držely objem?

02. 04. 2016 v 12:22Off-line Anonym
Co doporučujete na vlasy, aby nebyly mastné a aby držely objem? Šampon a tak, bez použití laku.
06. 04. 2016 v 21:35Off-line MoonLight  (34/-/-)
Mýt si vlasy každý den, nejlépe ráno - zbavíte se tím nočního „přeležení” i přebytečné mastnoty. Přitom používat přípravky podporující objem - šampon. Pokud se rozhodnete pro kondicionér, používejte taktéž „volume” ;). Ideální přípravky pro objem jsou potom tužidla. :) Lak byste ale používat měl, vlasy během chvíle začínají plihnout a objem je pryč.
06. 04. 2016 v 21:54Off-line Anonym
Mam původně kurdliny , žehlím si ofinu každej den, pak jí jen prostříkám trošku lakem,

když mam mokrý vlasy tak mam total kudrnatý vlasy a zacuchaný takže kartáč a žehlička, umyju si je šamponem a nechám vysušit mam je jemný tak 2 dny a pak začínají bejt mastný..
06. 04. 2016 v 21:59Off-line Lexik1  (34/196/76)
Lak neodporucam. Iba ak si ho pred spanim vzdy umyjes z vlasov. Pripravky na objem vo forme samponov a kondicionerov ti pravdepodobne nepomozu. Jedine co podla mna pomoze je tuzidlo. Dobre si vyfenuj tie vlasy a uterakom si ich iba jemne osus(nedrhni si nim hlavu). Objem si vies spravit aj hustejsou kefov na vlasy ak ma umele stetinky tak statickou elektrinou ti to vie spravit pekny objemny efekt(treba sa naucit rozcesavat do roznych smerov). Ale na vsetko potrebujes mat dostatocnu hustotu a kvalitu vlasov. Tiez sa mozes poradit s kadernickou ci ich netreba preriedit(to pomaha velmi dobre ak chces objem a nemas riedke vlasy).

Co sa tyka mastnoty na to ti nepomoze caste umyvanie, lebo cim castejsie si ich budes umyvat tym viac sa budu mastit a tiez to nieje vhodne pre vlasy lebo sa tym zvnutra vysusuju a potom vyzeraju znicene. Odporucam si ich umyvat kazdy druhy den. Jeden den s trosku mastnou hlavou budes musiet prezit. Vlasy si postupne na to zvyknu a budu sa ti mastit menej. Mozes niekedy predlzit ten interval aj na 3 dni ale neviem ci to bude vhodne dlhodobo.

Nezabudni raz za cas pouzit kondicioner pri sprchovani, ktory si z hlavy zmyjes. Tie co sa davaju potom ti zamastia vlasy. Ale nemozes to prehanat tak maximalne raz za tyzden. Mne sa najviac osvedcila maska na vlasy z roznych olejov na vlasy(napr. arganovy olej). Das si toho celkom dost na vlasy nech su poriadne mastne, nechas posobit 30 minut a zmyjes si to. To by ti malo stacit tak raz za dva tyzdne.

A odporucam nejake prirodne sampony bez silikonov. Cim zdravsie a pevnejsie vlasy budes mat tym vacsi budu mat objem. Samozrejme necakaj zazraky tam velmi zalezi od genetiky.

//Lol ked som to pisal tak som si nevsimol ze uz si na to nieco odpisal. Ak sa ti vlasy nezamastia skor ako za dva dni tak to mas ok. Podla mna sa kazdemu zacnu mastit po dvoch dnoch.
06. 04. 2016 v 22:04Off-line Anonym
Děkuju za takový komentář ! :) zkusím všechno ♥
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload