Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jiná zkušenost

05. 04. 2016 v 16:07Off-line Anonym
Ahoj
Předně chci napsat, že mám ženu, děti a muži mne nikdy nepřitahovali. Před pár lety jsem pracoval jako číšník v malé restauraci. Dva "na place" a v kuchyni starší kuchař s paní na výpomoc. Ta vymyslela, že půjdem společně na maškarní jako "rodina". Na mě jako nejmladšího vyšla role "školačky", což se mi moc nelíbilo a připadal jsem si v těch silonkách sukni a paruce trapně, ale po pár tequilách a v davu dalších masek už jsem si roli školačky docela užíval. Cestou domů mě náš kuchař(táta) navrhnul ať přespím u něj, že má ženu v lázních, tak je tam stejně sám. Už ani nevím jak se to seběhlo, ale doma mne začal osahávat, objímat. Bránil jsem se jenže on si nedal pokoj a já si najednou uvědomil, jak moc mne to vzrušuje. Zkrátka jsem se mu nakonec podvolil. Byl jsem s ním celou noc a dělal mu "holku". Když jsem si druhý den uvědomil co se stalo, styděl jsem se a snažil se to vymazat z paměti.
Jenže zjišťuju, že i když se tomu bráním občas mne přepadne touha zažít něco podobného.
Mám rodinu, ta je pro mne vším a až na tenhle zážitek jsem ženě nebyl nikdy nevěrný.
05. 04. 2016 v 16:21Off-line FrancoXPERIA  (37/171/78)
Jistá teorie říká, že heterosexualita vlastně neexistuje. I ve zvířecí říši jsou bisexuální či homosexuální styky poměrně běžné. Myslím si, že není nic nenormálního, když se ti pod vlivem alkoholu zalíbilo vyzkoušet si pasivní sex. Jedna věc je alkohol, který odhazuje zábrany a druhá věc je ta, že každý muž má touhu experimentovat.. :-)
06. 04. 2016 v 14:16Off-line Anonym
No rozhodně jsem nebyl opilý, že bych nevěděl co dělám. Alkohol prostě jen odboural zábrany. Není to tak, že bych najednou začal chtít chlapy, to co se mi tak líbilo byla ta role"holky" svedené a sprzněné chlapem. Od té doby mne prostě občas přepadne chuť si podobnou roli zkusit znovu.
06. 04. 2016 v 16:19Off-line onlip  (61/180/84)
Můj milý byl tvrdý kluk, horolezec, sportovec ve všech směrech. Sblížili jsme se v době, kdy jsme neměli partnerku - ale jen tím to jistě nebylo. Zmíněná role mu víc než vyhovovala. Poté, co si našel novou dívku, mě časem odstavil, resp. odstavila mě ona.
Souhlasím s SMC. Pokud máš funkční rodinu, potlač to v sobě. Rozbije to váš společný život.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload