Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Změna střední školy

09. 04. 2013 v 22:34Off-line Anonym
Ahoj lidi,
možná s tím někdo máte zkušenost - proto bych potřeboval poradit. Je mi 15, jsem hloupej, špatně jsem si zvolil střední školu - jsem na zdrávce. Je to tu nuda, nemam tu žádné kamarády (kluci tu teda moc nejsou), holky se se mnou nebaví(zajímají je jenom šatičky a to jak chodí na gyndu a jejich ženské problémy). Prospěch nic moc, zhoršil jsem se.
Chtěl bych jít na elektrotechnickou průmku - obor slaboproud, to by mi bavilo. Doma mi radili, když jsem byl v devítce, abych tam šel, no to jsem se hold rozhodl blbě a podal si přihlášku sem do toho ústavu. Jsem vůl, já vim :) :D taky mi to štve.
Doma neví, jak to řešit, mluvil jsem o tom dokonce i s babi, ta taky neví :D No, jsem mimo. Kámoš říkal, že když přestupoval na střední, tak si to musel řešit všechno sám (ty přihlášky si musel koupit, musel si ty školy obvolat, obejít atd.)
Nevím, kdyby to šlo, tak bych možná zvládl i rozdílovky a šel bych normálně do druháku, ale nevim, jestli mi je povolej - zdrávka x elektro, to je předsi jen rozdíl, že...:)) a co kdybych je nedal :D
Tak co dělat? Jak se to řeší, kdy to řešit? Kdo s tím má zkušenost a měnil obor vzdělání a střední školu, tak ať prosím napíše, jak to dělal. Budu moc vděčný. :)
Zjistil jsem z netu, že se musí poslat nějaká žádost či co, kterou musim mít z domova podepsanou. To se jako napíše normální dopis? Budu muset poslat přihlášku a zápisový lístek, jako deváťáci? Kde ty tiskopisy seženu? Poraďte, napište mi to všechno...díky moc.
Fakt mi to tu nejde - neumím vzít obvaz do ruky a učitelka, co jí máme na praxi mi furt říká, že jsem úplně nešikovnej. :(((
Tak čau.
09. 04. 2013 v 22:57Off-line TommyTheBlueFox  (39/-/-)
Pokuď opravdu chceš do jiné školy, tak musíš hold prostě do prváku od příštího školního roku.
Být tebou tak teď do školy chodím jen pro p***l a snažil se to přežít ty 2 měsíce [prostě volno ve škole], teda pokuď chceš přestoupit.
09. 04. 2013 v 22:58Off-line Raffael22  (28/183/65)
Znám hodně kamarádu, normálně si zajdi za ředitelem té školy kam chceš, a pokud bude mít volno, tak on bude jenom rád, že tam jideš a všechno za tebe bude řešit ta škola. Teď jen dochodíš tento ročník na zdravce :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload