Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co teď?

23. 05. 2016 v 21:24Off-line Anonym
Zdravím, to že jsem jiný jsem pociťoval už od 15ti let ale tak nějak jsem to v sobě dusil a nepřipouštěl jsem si to že jsem gay. Až když jsem z toho začal mít deprese tak jsem to začal nějak vstřebávat pomocí psychologa atd.Jako první jsem to řekl rodičům, a svému nej kamarádovi který je hetero. Všichni to vzali v pohodě. S tím že jsem gay jsem se nako vyrovnal, ale pořád mě to štve. Štve mě třeba to že nikdy nebudu mít rodinu děti a podobně, nebo mě štve když potkávám šťastný zamilovaný lidi na ulici, tak si hned říkám že já takovej asi nikdy nebudu...

Asi hlavní problém mám vtom že si nedovedu představit vztah s klukem, spíše se mi to trochu i hnusí. Co se týče sexu tak když jsem vzrušený tak si dovedu v klidu představit všechno, ale když nejsem tak mi to přijde všechno divné. Možná to je tím že jsem z malé vesnice, kde se všechno rozkřikne.

Ale na druhou stranu když potkám nějakého sexi kluka na ulici kterého ani neznám tak mám takový divný jakoby stydlivý pocit. Nevím jak to popsat, prostě se mi líbí ale rači bych předním utekl.

Holku jsem nikdy neměl a ani asi nebudu mít, i když se mi některé taky líbí ale začít chodit s holkou jen proto abych k ní nic necítil a jen si ověřil co vlastně jsem se mi nejeví jako dobrý nápad.
23. 05. 2016 v 22:19Off-line johnj  (40/186/82)
Moc nechápu, proč bys nemohl mít děti a rodinu. Že nebude taková ta klasická... A kdo ji dneska má? Polovina manželství se rozvádí, moderní trend samoživitelek podporovaný na vládní úrovni jen kvete.
Proč bys nemohl být zamilovaný?
Vztah s klukem si nepředstavuj, ale začni na něm pracovat. Máš pravdu, že tvoje okolí tě velice ovlivňuje. Až se začneš víc pohybovat mezi lidmi s podobnou nebo stejnou sexuální orientací, přestane ti být spousta věcí divná.
Až potkáš sexy kluka na ulici, tak před ním neutíkej, ale pořádně si ho prohlédni a ještě se za ním otoč. A pokud se i on otočí za tebou, tak na něho mrkni. ;)
Hodně štěstí! :)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2016 v 23:33Off-line onlip  (60/180/84)
Ničeho se neboj. Já se až ve svých letech seznamuju s tím, jak spolu kluci žijí a jak se dokážou mít rádi. A skutečně dokážou, hluboce. Pokud budete chtít, budou i děti.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2016 v 23:46Off-line Tomiiiik  (24/182/62)
Ahoj, jsem na tom dost podobně jestli si o tom chceš pokecat napiš mi do zpráv :)
24. 05. 2016 v 12:54Off-line jarda28  (25/173/58)
Deti_mi_rikaj_PAN_AU ..Co je špatného na tom mítt rád děti? Tím že rád trávím čas s neteří a synivcem, tak jsem podle tebe asi úchyl :) To, že nemůžu mít děti mě taky hodně štve...je pár způsobů jak je mít, třeba adopce nebo si udělat dítě s holkou a žít s klukem, ale nedokážu si představit jak by to fungovalo :o
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload