Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Fimóza, smegma, hygiena

26. 06. 2016 v 00:04Off-line Anonym
Ahoj. Ze začátku, mám fimózu. Nebyl s tím problém ale dnes jsem tam objevil velikou dávku smegma. Vždy jsem myslel, že se tvoří díky zanedbání hygieny. Já se ten samý den kvůli horku sprchoval a také se tam umyl. Potom tedy nechápu, kde je problém. Tělo mě zrazuje.
Pravděpodobně mi doporučíte urologa, pokud ještě něco, předem děkuji.
26. 06. 2016 v 00:32Off-line Hypatia  (31/185/72)
Ahoj, myslím si, že nejlepším řešením je chirurgické (provádí to urolog - běžně, bez komplikací). Odpadá tak jednoduše starosti se smegmatem (který při dlouhodobém hromadění mimochodem přispívá k rozvoji karcinomu penisu).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 06. 2016 v 11:48Off-line gin  (63/184/120)
Zase tu někdo rozšiřuje bludy a démonizuje smegma. Je to přirozený sekret.
Chirurgické řešení fimózy je až třetí na řadě a nejnesmyslnější řešení je amputace předkožky.

U fimózy je důležité, zda se jedná o přetrvávající fyziologickou fimózu, nebo zda jde o fimózu patologickou s jizevnatým prstencem.

Ne vždy je nutné nutné problémy s předkožkou řešit její amputací, jak někteří doktoři tvrdí. Ono to není tak neškodné. Některým mužům může amputace předkožky vážně poškodit jejich sexuální život.

Ony ty případy jsou roztroušeny různě po internetu. V němčině a francoužtině existují též speciální fóra. S adminem těch fór se znám osobně, byl jsem předloni v září u něho doma ve Francii na návštěvě.

www.beschneidungsforum.de

Například účastníkovi pod nickem Urolüge (v překladu urologické lži) nalhali, že jediné řešení při mírné relativní fimóze je amputace předkožky. To mu bylo 24 let. Po operaci už nikdy orgasmus neprožil. Ejakuluje bez problémů, ale bez orgasmu. Takto strádá celých 15 let bez obřízky. Je jasné, že takovým doktorům, kteří tvrdí, že jediným řešením je obřízka nemůže přijít na jméno a nazývá je Wald, Feld und Wieseurologe, tedy lesní, polní a luční urologové.

Teď k věci, hlavně pokud jde o fimózu bych nejprve doporučil tento postup:

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…vany-fimoza/

Je to sice pro pubertální kluci, mohou to však použít i dospělí muži. Vím o případu jednoho čtiřicetiletého, kterému se udělala fimóza až ve čtyřiceti a podařilo se mu jí takto bez obřízky rozchodit. MUDr Staněk na svých stránkách ten článek upravil na české poměry.

Problém zvaný fimóza


Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/

ještě tu přidám link:

www.predkozkapenisu.webnode.cz
26. 06. 2016 v 19:11Off-line Hypatia  (31/185/72)
Jasně, proč bychom se spoléhali na medicínské poznatky založené na empirických studiích, když máme internet :D.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 06. 2016 v 19:38Off-line Derox  (29/195/80)
Mám tento zákrok cca necelý rok za sebou a jsem naprosto spokojený. Případy, které zmiňuje gin, jsou extrémy. Já jsem po sexuální stránce mnohem spokojenější, nemluvě o naprosto bezproblémové hygieně.
26. 06. 2016 v 20:15Off-line gin  (63/184/120)
Po roce ještě nemůžeš vědět jak dopadneš. O obřízce, kromě toho, že ji máš, víš asi velmi málo? Víš vůbec jaký máš provedený obřízkový styl?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 06. 2016 v 20:20Off-line gin  (63/184/120)
Před hodinouOn-line Hypatia (23/185/72)
Jasně, proč bychom se spoléhali na medicínské poznatky založené na empirických studiích, když máme internet :D.

Mluvíš tu o empirických studiích a přitom ty údajné empirické studie jsou buď cinknuté cirkumfetišisty nebo lidmi, kteří jsou v zajetí pseudovědeckých kryptonáboženských mýtů a svou kryptonáboženskou víru nadřazují nad vědu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 06. 2016 v 21:18Off-line PetrEM  (30/182/75)
Gin: ty už to nehul .....
26. 06. 2016 v 23:17Off-line gin  (63/184/120)
Nejsi ty náhodou jeden z těch obřízkových fetišistů, kteří by jiné nejraději viděli vopižlané ale na svou předkožtičku by si nenechali ani sáhnout.
27. 06. 2016 v 18:49Off-line PetrEM  (30/182/75)
Nic ti po tom sice není , ale já jsem obřezán.... Je to každého věc jestli si tenhle zákrok nechá udělat nebo ne . Tak tady neustále všechny nepřesvědčuj těmi svými nesmysly. Už je to fakt trapné.
28. 06. 2016 v 23:43Off-line gin  (63/184/120)
Pokud si to nechá udělat dospělý, tak je to jeho věc. Pokud špatně dopadne, tak může nadávat pouze na svou vlastní blbost.

Znám však muže, kteří kvůli tomu proklínají rodiče, nebo spíše doktory, kteří buďto jejich rodiče nebo je samé obelhali, že není jiné řešení.
13. 06. 2018 v 12:09Off-line PEROMAN01  (54/176/89)
Pro nick "gin " podle toho co tu píšeš je každý třetí doktor obřízkový fetíšsta ? ale měl by jsi se zamyslet nad tím že i tebe můžou jednou potkat zdravotní problemy jako třeba balanoposthitida nebo zkrácená předkožka . a až se ti nedej bože začnou dělat na předkožce praskliny , tak k urologovi poletíš jako vítr . je totiž hezcí pohled na obřezaný penis než na předkožku popraskanou do krve. no nic prozatím jsi zdravý tak si to užívej. ale neodsuzuj někoho kdo má na to jiný názor.
13. 06. 2018 v 18:47Off-line gin  (63/184/120)
Názor je názor. Mnohdy se stane obřízka i ve starším věku nutností, zejména při těžším diabetu (zatím cukrař nejsem) nebo při velmi těžkém chronickém alkoholismu. Ale jinak tyto věci patří před dermatologa ne ne před urologa. Dermatolog totiž bude léčit a ne hned pižlat. Jsem vůči urologům dost podezíravý, jsem sám urologický pacient ze zcela jiného důvodu, ale žádný muž - urolog mě vyšetřovat nesmí. Našel jsem si soukromou uroložku a jsem s ní nad míru spokojen.

Nikde jsem nepsal, že je každý třetí doktor cirkumfetišista, ale tak jako mnohé pedofily a efebofily přitahuje kněžská sutana, tak cirkumfetišisty jako magnet přitahuje lékařský obor urologie. Okopčím tu něco od pana Ria Cruze:

Obřízkový fetišismus (cirkumfetišismus)

Taková vytrvalost ve světle ohromujících důkazů proti rutinní obřízce by nás měla upozornit na skutečnost, že tu působí iracionální emociální a nutkavé síly. Tyto síly byly zjištěny už dříve a psychologové se jimi zabývali. Zřídka však bylo zmíněno, že mnozí obřezávající lékaři mohou při tom obřezávání prožívat psychosexuální rozkoš.

Představa, že se v řadách lékařů, mužů i žen, kteří provádějí obřízku mohou vyskytovat zhýralí "obřízkoví sadisté - cirkumsadisté" nebo "obřízkoví fetišisté - cirkumfetišisté" může být těžkým šokem pro mnoho rodičů, kteří nad touto možností nikdy neuvažovali. Tuto věc by měli vzít do úvahy vždy, pokud jsou nějakým pediatrem nebo urologem vehementně tlačeni do obřízky jejich syna. Rodičům téměř nikdy nepřijde na mysl, že by ze strany toho lékaře mohly být ve hře temné motivy. "Při myšlence, že jsme dali svého syna do rukou nějakému zvrhlíkovi, který se při jeho obřezávání ukájí, se mi obrací žaludek", řekla jedna matka, když se dověděla o takové možnosti. "Neměla jsem vůbec tušení, že existují takoví lidé", řekla jiná.

Jen málo lidí to pochopí. Tak jako někteří pedofilní jedinci působí pod pláštíkem katolického kněžství, tak se může mnoho takto zvrhlých lékařů ukájet pod hradbou lži a ticha, která umožňuje těmto sadistům, aby se ukájeli v temné anonymitě.

Jedna osoba, která rozeznala jejich zvrácený chtíč, byl John Erickson. On vytvořil na toto téma rozsáhlou práci a též provozuje webové stránky, na kterých jsou vzpomínky sexuálně zmrzačených dětí.

"Jde o to, že většině rodičů vůbec nepřijde na mysl, že skutečná motivace lékaře, který chce vehementně obřezat jejich syna má mnohdy sexuální důvody a povahu". říká Erickson. "ti rodiče mají mnohdy tak velký respekt k jejich lékaři, že se pak na takovou záležitost chirurgické sexuální perverze nepřijde."

Carla Millerová, zakladatelka Pacientů ve zbrani, neziskové organizacelahodí, která bojuje za reformování medicinských standardů a proti zneužívání pacientů, které samotné byly jedním americkým lékařem zmrzačeny genitalie, se touto problematikou vážně zabývala. Její tvrzení odráží slova jiných, kteří se též stali oběťmi.


"Tak jako je tomu u násilníků, seriových vrahů a dalších psychopatů, tak serioví obřezávači velmi pravděpodobně získávají chemický stimul, pokud provádějí obřízku. Pouhý akt obřízky, těžkého ublížení na zdraví na novorozeneckém penisu nebo na starších chlapcích podle sexuální preference, s noži, svorkami a ostatními proprietami, to má vliv na chemii v mozku jako droga, která je tak neodolatelná jako je heroin. Škrábání, štípání a řezání penisu novorozence je stimuluje a jejich uším lahodí jeho výkřiky hrůzy a bolesti, což je pro ně tak silný elixír, že potřebují mít jeho soustavný přísun."

Ke dnešnímu dni zdravotnická zařízení ( v USA) (a myslím si, že v ČR též, pokud se takový zvrhlý úchyl v ČR vůbec vyskytuje, protože u nás se takové seriové obřízky neprovádějí, takže u nás provádění sexuologických vyšetření takových lékařů vůbec nikoho nenapadlo, vedouci redaktor PNVT) neudělala vůbec nic pro odhalení takových lidí a k jejich odstranění ze svých řad. A tak oni obřezávají a mučí a chladní a hluší k pláči kolem nich v tom pokračují, chráněni anonymitou. Možná že nejsou odhalováni proto, že plní měšce institucí v nichž pracují. Ze stejných důvodů mají takoví cirkumfetišisté snadné provádět svou činnost, protože jsou zdrojem miliónů dolarů ročně a tak se zároveň k tomu plní nejen jejich kapsy ale plní se tak i pokladny klinik a nemocnic.

Je třeba si uvědomit, že žádná dobrosrdečná a soucitná osoba by neprovedla amputaci normální zdravé a sexuálně citlivé tkáně bez platného lékařského důvodu a to zejména v případě, že takový zákrok zmrzačovaného bolí nejen krátkodobě ale i delší dobu a to proti protestům a křičení dítěte, které nemůže dát informovaný souhlas k tomu, co je mu prováděno. To může být považováno pouze za akt nevýslovné zbabělosti, pokud k tomu neexistují ani ty nejmenší morální etické důvody. Vzhledem k těmto skutečnostem, tak u každého lékaře, který provádí takové podezřelé činy, tak důkazní břemeno k očištění od zvrácenosti svého konání leží pouze na něm. Rodič by měl velmi důkladně zvážit, než dá souhlas k obřízce.

Obřízková epidemie je národní skandál v této zemi a je zločinem proti malým chlapečkům. Nebo též jednoduše řečeno; kojenecká obřízka je zneužívání dětí. Jedná se o nepodložené mrzačení pohlavních orgánů a tak by měla být zakázána jako středověká palečnice, rožhavené štípací kleště a polévání vroucím olejem, protože je to perverzní.


Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ickem-stylu/
24. 06. 2018 v 20:01Off-line PEROMAN01  (54/176/89)
Tak na tvoje nazory ti mohu odpovědět jenom to ze jsem taky obřezaný a v sexu mi to žádné potíže nedělá a jsem s tím naprosto spokojený. Za mrzačení pohlavních orgánů to v žádném případě nelze považovat .nechapu co stím máš za problem ty. Pokud se ti obrezany penis nelíbí tak si to nech pro sebe a nerozmlouvej obřízku klukům kteří nevědí jestli na ni jít nebo ne .nějaké .masitckarstvi dlouhodobě nic nevyřeší.
24. 06. 2018 v 20:34Off-line gin  (63/184/120)
Dnes existují moderní operace s úplným zachováním předkožky. Řešení zmrzačující obřízkou je předpotopní.
25. 06. 2018 v 13:07Off-line PEROMAN01  (54/176/89)
Pro gin já jsem mněl problem s prasklinami na předkožce které někdy byly dost hluboké myslíš že by to vyrešila nějaká moderní operace?
25. 06. 2018 v 13:28Off-line PEROMAN01  (54/176/89)
Pro anonym - medej na rady že něco zachrání mastičky. doktoři moc dobře vědí kdy je aplikovat a kdy udělat obřízku a zhodnotí zda nechat uzdičku nebo ji odstraní zároven s předkožkou . já ti mohu doporučit zajít za urologem vysvětlit mu svoje problémy a hlavně se nebát a nestydět . nejsi první ani poslední kdo s podobným problémem za nim šel pokud ti mohu radit tak si nech obřízku udélat . já ji mám taky a s přítelem mám sex bez problému. obřezaných penisů jsou na světě miliony
25. 06. 2018 v 14:50Off-line Jiro  (48/184/74)
Kolik spokojených s obřízkou, tolik nespokojených. Smegma není důvod k onřézce při fimóze. Důvodem jsou záněty když vznikají. Ač nejsem zastámncem ginovy formy boje, pravda je, že léčba fímózy je primárně v urologii stavěna pro heterosexuální muže. Už její ***uální původ v judaismu a islámu, tedy náboženství jež formálně neuznávají existenci homosexuality.
25. 06. 2018 v 14:51Off-line Jiro  (48/184/74)
Ještě nedávno lékaři považovali za zbytečné třeba apendix slepého střeva či mandle. Ale všechny části lidského těla plní svou funkci. Stejně tak evoluce opatřila mužský penis předkožkou. A přestože se obřízka provádí ***uálně z náboženských důvodů už tisíce let, stále se chlapci rodí s předkožkou, protože žalud bez ní zhrubne a sníží se jeho citlivost. Předkožkový vak je pro něj ideálním prostředím, které nepředstavuje žádné zdravotní riziko. Pokud muž dodržuje základní hygienické návyky.

Plošně se obřízka provádí v USA kvůli pu***ánům z devatenáctého století, kteří chtěli pomoci vymýtit masturbaci. Jenže muži masturbují stejně často, i když obřízku nemají. Jen mají méně citlivý žalud a vystavují ho většímu tlaku a tření
25. 06. 2018 v 23:29Off-line gin  (63/184/120)
Ovbn-line PEROMAN01 (48/176/89) NOVÉ
Pro gin já jsem mněl problem s prasklinami na předkožce které někdy byly dost hluboké myslíš že by to vyrešila nějaká moderní operace?.
...................................................................................................

Dnes už ano, jenže málokdo to umí. Pokud ti tvá obřízka nečiní problémy, tak buď šťastný. Ona činí problémy pouze zhruba deseti procentům obřezaných mužů, jenže postiženému je to, že jiný s tou obřízkou problémy nemá, asi tak platné jako mrtvému zimník.
25. 06. 2018 v 23:35Off-line gin  (63/184/120)
On-line PEROMAN01 (48/176/89)
Pro anonym - medej na rady že něco zachrání mastičky. doktoři moc dobře vědí kdy je aplikovat a kdy udělat obřízku a zhodnotí zda nechat uzdičku nebo ji odstraní zároven s předkožkou . já ti mohu doporučit zajít za urologem vysvětlit mu svoje problémy a hlavně se nebát a nestydět . nejsi první ani poslední kdo s podobným problémem za nim šel pokud ti mohu radit tak si nech obřízku udélat . já ji mám taky a s přítelem mám sex bez problému. obřezaných penisů jsou na světě miliony
.....................................................................................................

Na urologa bych nedal. Jako mnoho pedarastů přitahuje povolání katolického kněze, tak mnoho cirkumfetišistů přitahuje povolání urologa.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload